Vraag het de vrouw des huizes.

"Vraag het de vrouw des huizes"

"Het is uiteindelijk een mix van kennis, vrouwelijke intuïtie, zakelijke professionaliteit en ambitie waardoor ik mijn klanten optimaal kan ondersteunen bij het nemen van een weloverwogen beslissing. U wordt in alle gevallen met veel enthousiasme en gedrevenheid begeleid bij het zoeken, kopen en/of verkopen van uw huis".

Een succesvolle verkoop is een combinatie van de juiste expertise van de markt, een perfecte presentatie en doeltreffende promotie. Uiteraard zetten wij ons up to date bestand van woningzoekenden en ons brede netwerk in. 

Beekhuizen Makelaardij heeft alles in huis om van de verkoop van uw woning een succes te maken. 

Uw woning krijgt maar één kans op een goede eerste indruk. Om met een optimale presentatie van de woning op te vallen tussen al het woningaanbod is een effectieve promotie onmisbaar. Hier zorgen wij voor d.m.v. constante vernieuwingen en een vrouwelijke touch.

Bezichtigingen verzorgen wij met enthousiasme, ook in de avonduren en het weekend. Grote (24/7 via Whats-App) bereikbaarheid en bereidheid om u van alle ontwikkelingen rondom de verkoop op de hoogte te houden.

Beekhuizen Makelaardij ontzorgt!

Adres

Sint Nikolaasstraat 6
5268 EK Helvoirt
Brabant