Een zorgeloze aan- of verkoop in Ede en omgeving!

Het maken van een keuze voor een makelaar in Ede, Veenendaal of omgeving is niet makkelijk. Een huis kopen of verkopen doe je tenslotte niet dagelijks! Waarom zou je voor Domicilie Makelaars kiezen? 
 

Het beste resultaat

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoeveel ervaring onze makelaars hebben. Dat wij Ede en omgeving als geen ander kennen. Hoe goed wij jouw woning en de locatie op waarde weten te schatten en de beste kanalen kennen voor de verkoop of aankoop van je huis. Over ons grote netwerk van potentiële kopers. Ons professionele team. En hoe wij daarmee het best mogelijke resultaat voor jou behalen. Maar is dat niet wat je altijd van een goede makelaar zou mogen verwachten? 
 

Persoonlijk en betrokken

Van Domicilie Makelaars mag je méér verwachten. Wij snappen dat verhuizen een spannend moment is in je leven. Wat jouw woonwens ook is, onze medewerkers gaan heel ver om jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Vanaf het eerste gesprek tot het ontkurken van de champagne en zélfs bij de verhuizing zijn wij een partner voor je. We luisteren naar jouw wensen om samen de juiste strategie te bepalen en de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt. Daarbij kun je rekenen op een eerlijk advies, zonder poespas! 
 

Communicatie is key!

Tijdens het hele aan- of verkooptraject houden we je volledig op de hoogte. Dankzij de DomicilieMethode® maken we alle stappen inzichtelijk voor je. Onze makelaars zijn goed bereikbaar en nemen de tijd voor je, ook buiten kantoortijden. We houden alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten en regelen wat er geregeld moet worden. Na een bezichtiging vertellen wij natuurlijk even hoe het is gegaan. En via je online woondossier heb je alle informatie overzichtelijk op een rijtje, zoals je persoonlijke gegevens, (ontbrekende) documenten, belangrijke data en statistieken. Zo weet je altijd precies hoe de zaken ervoor staan.
 

Dynamisch en vernieuwend

Domicilie hanteert een vernieuwende en creatieve aanpak. Naast de traditionele kanalen zetten wij ook online maximaal in, bijvoorbeeld via de website domicilie.nl met maandelijks ruim 7.000 bezoekers, social media, e-mailmarketing en online adverteren. Hierdoor krijgt jouw woning een zeer groot online bereik met een optimale presentatie! 
 

Alle diensten onder één dak

Met 2 kantoren in Ede en Nijkerk zijn wij als NVM-makelaar actief in een groot werkgebied binnen de regio Ede-Veenendaal tot Amersfoort. Wij werken binnen alle segmenten van de vastgoedmarkt: bestaande bouw, nieuwbouw, exclusief wonen, taxaties, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. Natuurlijk elk met zijn eigen specialisten. Ons brede aanbod van diensten zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en dat je alle zaken rondom verkoop, aankoop en financiering bij één adres kunt regelen. Wel zo makkelijk!

Dus, ben je op zoek naar een goede en betrokken makelaar die echt met je meedenkt? Kies dan voor Domicilie Makelaars. Jouw huis of hypotheek is bij ons in goede handen! 
 

Gratis waardebepaling

Verhuisplannen en weten wat je woning waard is in de huidige markt? Onze makelaars komen graag vrijblijvend bij je langs voor een waardebepaling en verkoopadvies op maat. Neem contact met ons op: 

0318-69 35 02
ede@domicilie.nl
 

Hypotheekadvies

De erkend financieel adviseurs van Domicilie Hypotheken kunnen je vragen beantwoorden én je helpen in je keuze. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

0318-67 25 25
hypotheken@domicilie.nl

Adres

Notaris Fischerstraat 24
6711 BD Ede
Gelderland