Eerlijk en helder bij aankoop, verkoop en taxaties

Persoonlijk, betrouwbaar en betrokken, dat is de kracht van Huize Bier Makelaars.
Huize Bier Makelaars is gespecialiseerd in verkoop, aankoop en taxaties van woningen in Groningen en Drenthe. Register Makelaar Taxateur Roald Bier is een bekend gezicht binnen de makelaardij in de ruime regio van Annen en verstaat zijn vak. Samen met Assistent Register Makelaar Taxateur Annemieke Boksem werkt Roald Bier met veel plezier vanuit het kantoor aan de Kruisakkers 39a in Annen. 


Met onze grondige kennis van het vakgebied, de woningmarkt én ons grote netwerk in Groningen en Drenthe helpen wij je graag verder. Dit doen wij op een actieve, laagdrempelige manier en door ons ter verdiepen in onze klanten. Wij kennen al onze klanten, communiceren helder en ons doel is om je zo optimaal mogelijk terzijde te staan bij de aankoop, verkoop of taxatie van jouw woning.


Huize Bier: eerlijk en helder!

Wil je binnenkort verhuizen of je alvast oriënteren? Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling en een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden met je door te spreken. 


Ben je op zoek naar een andere woning? Informeer gerust even naar onze no cure no pay zoekopdrachtmogelijkheden. 


Huize Bier Makelaars is aangesloten bij de NVM, een garantie voor kwaliteit en deskundigheid. Ook kunnen wij je doorverwijzen naar een deskundige hypotheekadviseur voor een vrijblijvend advies op maat. Op deze manier blijven de lijnen kort en kunnen wij u een totaaladvies op maat bieden wanneer het gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van een woning.


Persoonlijk, betrouwbaar en actief.
Dat is de kracht van Huize Bier Makelaars.

Adres

Kruisakkers 39 a
9468 BG Annen
Drenthe