Een huis kopen of verkopen, huren of verhuren doe je niet elke dag. ('Gelukkig maar,' zult u denken). Er komen heel wat technische zaken bij kijken. Ervaring op de huizenmarkt is vereist, evenals bouwkundige en juridische kennis. De tegenpartij moet adequaat tegenspel worden geboden. De totale transactie dient - tot en met de notaris - deskundig te worden afgehandeld. U behaalt een optimaal aan-/verkoopresultaat door een expert in te schakelen.

Ketelaars van Zutphen makelaardij is zo'n expert. Ons kantoor heeft twee gecertificeerde makelaars, Jan van Zutphen (RMT) en Bas van den Broek (K-RMT). Het is verstandig dat u uw NVM makelaar inschakelt; hij kent immers de weg, heeft de kennis, en beschikt over de juiste middelen om samen met u op een verantwoorde wijze uw woning te kopen of verkopen. Het feit, dat u er een NVM makelaar bij betrekt, geeft aan dat u de aankoop of verkoop niet zo maar aan een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit waar het NVM logo voor staat. Dat uw makelaar lid is van deze branche organisatie biedt u een aantal voordelen.

  • Het NVM uitwisselingssysteem. In dit actuele computersysteem staan alle woningen geregistreerd die via een NVM makelaar worden verkocht. Uw makelaar weet dus binnen een mum van tijd of er een te koop is, die aan uw woonwensen voldoet. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar als het ware via het NVM net. Daar kunt u van profiteren.
  • Achter een NVM makelaar staat de branche organisatie NVM. Dit heeft onder meer het voordeel dat wanneer u een meningsverschil heeft met uw NVM makelaar u om advies kunt vragen bij de afdeling Consumentzaken van de NVM.
  • De NVM makelaar voorkomt belangenverstrengeling. Hij kan niet de kopende en de verkopende dienen. De makelaar geeft duidelijk aan voor welke opdrachtgever hij gaat werken.

U wordt door Ketelaars van Zutphen op vakkundige wijze begeleid en ondersteund. Onze makelaars bepalen samen met u de te volgen verkooptactiek om uw pand dynamisch in de markt te zetten.

Ons kantoor
Zowel de particulieren- als bedrijvenmarkt wordt bewerkt met een full-service concept, met als belangrijkste kenmerk- hoge advieskracht, flexibiliteit, creativiteit, en klantvriendelijkheid. Dankzij deze bedrijfskenmerken heeft Ketelaars van Zutphen makelaardij, ondanks een zeer grote marktdeelname, een uitstekende positie in de regionale markt van onroerend goed bemiddeling weten te verwerven.

U kunt rekenen op onze maximale inzet, om u tot een tevreden klant te maken en u als tevreden klant te houden.

Adres

Plein 1969 11
5473 CA Heeswijk-Dinther
Brabant