Aktief in het buitengebied van de Achterhoek

Graag heten wij u welkom bij Klein Wolterink Vastgoed. Wij adviseren en begeleiden u bij aankoop, verkoop en ontwikkeling van onroerend goed. Wij zijn gespecialiseerd in agrarisch en landelijk vastgoed in de Achterhoek en omstreken, wij zijn "Aktief in het buitengebied".

Of het nu gaat om agrarische bedrijven, landbouwgrond, woonboerderijen of woon-werk-combinaties, u bent bij Klein Wolterink Vastgoed aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het hele traject van aan- of verkoop. Als gecertificeerd taxateur kunnen wij deskundig taxaties voor u uitvoeren.

Wij adviseren bij wet- en regelgeving, te denken valt aan milieuregelgeving en functieverandering. Gemeenten bieden steeds meer mogelijkheden voor nieuwe functies in het buitengebied. Dit biedt kansen. Klein Wolterink Vastgoed heeft ruime ervaring op dit terrein. Verder kunnen we met onze gedegen bedrijfskundige achtergrond adviseren inzake agrarische bedrijfsontwikkeling.

Klein Wolterink Vastgoed staat voor onafhankelijk, deskundig, resultaatgericht maar vooral persoonlijk advies, waarbij de relatie met de klant voorop staat. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Jan Willem Klein Wolterink en Irma Schutte

Adres

't Boske 6
7122 TH Aalten
Gelderland