Wij, Rita en Wiebe Feenstra zijn al meer dan drieentwintig jaar actief in de makelaardij. Zowel in particulier als commercieel/bedrijfsmatig vastgoed, met ons kantoor in Meeden (provincie Groningen).

Rita richt zich met name op de aan- en verkoop van particuliere woningen en Wiebe op het vastgoed in de zakelijk markt en de bouwkavels.

Ons aanbod bestaande woningen is op dit moment, door het aantrekken van de verkoop, relatief klein. Echter, met een zeer ruim assortiment bouwkavels in Groningen, voor nieuw te bouwen woningen en bedrijfspanden. 

Door onze werkwijze krijgt u als opdrachtgever van ons volop de aandacht die u verdient. We zijn onafhankelijk, en hebben kantoor aan huis. 5 dagen per week van 10:00uur tot 22:00uur voor u bereikbaar

Naast makelaardij kunnen wij onze dienstverlening uitbreiden met het adviseren over aanpassingen en uitbreidingen van de door u te bouwen of verworven woning. Tevens kunnen wij voor u, op basis van uw programma van wensen, woningbouwplannen adviseren.  Alles afgestemd op uw wensen en eigen (financiële) mogelijkheden.

Adres

Lindenlaan 35
9651 BG Meeden
Groningen