Uitzonderlijk in bijzonder exclusief vastgoed

In 1976 is Sotheby’s International Realty ontstaan. Met hetzelfde DNA als het veilinghuis en werd opgericht om aan de groeiende vraag naar bijzonder vastgoed te voldoen. Inmiddels telt het prestigieuze netwerk ruim 22.000 makelaars, verdeeld over 1000 kantoren in meer dan 72 landen. 

Wij staan bekend om het mooiste en meest bijzondere woningaanbod. Ons volledig geïntegreerde en onderscheidende marketingconcept blinkt uit in al haar facetten en heeft wereldwijd grote impact, zowel online als offline. Onze geschiedenis, passie, kennis en ervaring vormen de basis voor onze grenzeloze service. 

Het unieke van de Sotheby’s organisatie is dat er dagelijks wordt samengewerkt tussen de Sotheby’s International Realty kantoren onderling en Sotheby’s Auctions, Sotheby’s RM Auctions, Sotheby’s Finance, alsmede Sotheby’s Diamonds en Sotheby’s Wine kantoren. Op deze wijze zijn wij in staat om kopers en verkopers waar ook ter wereld zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij kunnen u als geen ander de optimale synergie bieden tussen “Art & Home”.

U kiest voor de beste makelaar in exclusief onroerend goed van Nederland en de beste vastgoedmarketeer met het grootste nationale en internationale netwerk. Bij Sotheby’s International Realty werken zeer ervaren professionals samen om de eeuwenoude traditie van Sotheby’s in te zetten ten behoeve van de verkoop van uw woning met als doel het meest optimale resultaat voor u te bereiken. Onze experts hebben naast affiniteit met vastgoed een brede particuliere en zakelijke achtergrond variërend van makelaardij, taxatie, bouwhistorie, kunstgeschiedenis, architectuur, bouwkunde, projectontwikkeling, marketing, sociale media, fotografie en video. Door onze persoonlijke aanpak en onze grenzeloze service waarbij u als klant centraal staat onderscheiden wij ons in de markt.

Adres

Emmalaan 23
1075 AT Amsterdam
Noord-Holland