WONING BOUWEN, VAN BEMIDDELING TOT OPLEVERING

Wilt u een woning bouwen? Residence Makelaardij verzorgt het van A tot Z. Vertrouwen is de basis van onze advisering en ondersteuning. Desgewenst verzorgen wij het volledige traject voor u: aankoop van de bouwkavel, bouwplan, financiering, bouwcoördinatie en oplevering. Wij verzorgen particuliere woningbouw en projectmatige woningbouw tot ongeveer twintig woningen. Dit in het Noorden van het land (Drenthe,Groningen,Friesland en stukje Overijssel).

HEBT U PLANNEN OM EEN WONING TE BOUWEN? 

Wilt u een woning bouwen en maximaal resultaat voor het beschikbare budget? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Op basis van uw wensen, eisen en voorkeuren komen wij met een voorstel en offerte. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Kiest u voor ons, dan gaan wij graag voor u aan de slag op basis van de gemaakte, heldere afspraken en wederzijds vertrouwen. 

AANKOOP BOUWKAVEL 

Hebt u zelf nog geen bouwkavel? Wij helpen u graag met het zoeken van een kavel in de gewenste regio. Dankzij onze marktkennis, uitstekende contacten met gemeenten in Noord-Nederland en ervaring betaalt u een verrassend scherpe prijs per vierkante meter.

BOUWPLAN, ONTWERP EN BESTEK

Op basis van uw wensen en ideeën maken wij een bouwplan. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn materiaalgebruik, lichtinval, indeling, bereikbaarheid, beveiliging, isolatie, klimaatbeheersing en interieur. Op basis van dit plan maakt een architect of bouwkundig tekenaar een ontwerp en bouwbestek.

OFFERTE EN FINANCIERING

Uiteraard krijgt u vooraf een offerte. Mocht dit passen dan krijgt u een opdrachtbevestiging welke helder, begrijpelijk en volledig plan waarin exact staat wat u krijgt en wat u daarvoor betaalt. Wij staan u graag bij met financieringsadvies. Hierbij werken wij nauw samen met onze financieel adviseurs. met een open, transparant en oprecht verhaal met een persoonlijke touch.

BOUWCOÖRDINATIE

Cascobouw en afbouw van uw woning is bij ons één proces van efficiënte en effectieve bouw. Wij plannen en coördineren dit met kennis en ervaring en zorgen ervoor dat alle vakmensen van de verschillende bouwtechnische disciplines weten wat zij op welk moment moeten doen. Ook houden wij toezicht op de afgesproken kwaliteit van werk en resultaat. 

OPLEVERING 

De oplevering is het officiële moment waarop u de sleutel van uw huis ontvangt. Samen stellen wij een opleveringsrapport op. Hierin tekent u voor aanvaarding van de woning met uitzondering van genoemde opleveringsgebreken. Deze punten wikkelen wij binnen drie maanden af.

Adres

Dennenborg 4
9685 KE Blauwestad
Groningen