Alles onder één dak. Laat je volledig ontzorgen.

Teer Makelaars Heiloo biedt een totaalconcept van verkopen, aankopen, taxeren, hypotheken, nieuwbouw en verzekeren!

Onze onderscheidende kracht zit in de frisse blik waarmee we naar de woningmarkt kijken. Daarnaast zit het ontzorgen van de klant in ons DNA. Wij maken het tot onze missie om die match te vinden. De ene keer is een andere aanpak nodig dan een andere keer, maar altijd met aandacht voor de klant. Daar ligt onze uitdaging waar we samen ontzettend veel plezier in beleven.

De deur staat open voor iedereen die meer informatie wil over de kansen en mogelijkheden op de woningmarkt. We verzorgen graag voor u een vrijblijvend advies en voorstel voor de verkoop van uw woning. Zoekers zijn bij ons ook aan het goede adres. Wij gaan ver in onze aankoopdienstverlening en gooien daar hoge ogen mee in de omgeving.

Ons kantoor in Heiloo is goed bereikbaar én u kunt gratis parkeren in de omgeving.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Teer Makelaars heeft vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, hypotheken, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en bedrijfsonroerendgoed.

 

Alles onder één dak!

Samen met onze onafhankelijke hypotheekadviseurs, kunnen we snel schakelen en heb je net dat stapje voor. Ze staan altijd voor je klaar, zelfs in de avonduren en op zaterdag om jou met een passend advies voor jouw situatie te voorzien. Of je nu voor het eerst gaat samenwonen, denkt aan gezinsuitbreiding of door een echtscheiding of afscheid gaat, onze adviseurs staan voor het volledig ontzorgen van de weg naar een nieuwe levensstijl. We werken samen met meer dan 40 geldverstrekkers, en kunnen je hierdoor ook helpen bij het verhogen van je huidige hypotheek, oversluiten, het verduurzamen van je huidige of nieuwe woning, het afsluiten van een tweede hypotheek en nog veel meer.

Vraag onze adviseurs en makelaars de route passend bij jouw situatie. 

 

Hartelijke groeten,

Marit, Fiona, Demi & Maja

Aankoop | Verkoop | Taxatie | Hypotheken | Nieuwbouw | Verzekeren

Adres

Kennemerstraatweg 209
1851 NA Heiloo
Noord-Holland