Welkom bij Tuureind Vastgoed!

Ons doel is om u te ontzorgen, zodat u tijd heeft voor andere dingen. 

Wij zijn een innovatief en professioneel bedrijf dat zich bezig houdt met het ondersteunen van makelaars en taxateurs bij de uitwerking van woningtaxaties, bedrijfsmatige taxaties en agrarische taxaties. We zijn flexibel en gedreven waardoor u van ons niets minder dan kwaliteit en precisie kunt verwachten. 

Uit onze passie voor vastgoed en enthousiasme over de taxatieleer zijn we ons bedrijf gestart. Sinds medio 2020 zijn we als zelfstandigen actief en ondertussen al in samenwerking met verschillende kantoren die gebruik maken van onze betrouwbare service. 

Als jong team vinden we het fantastisch om bij verschillende professionals in de keuken te kijken. Dankzij enkele jaren ervaring zijn we sterk op het gebied van de waardering van woningen, kantoren en bedrijfshallen. Door de samenwerking met verschillende taxateurs leren we ook steeds meer bij. Zo zijn we bijvoorbeeld steeds meer thuis in de waardering van agrarische objecten en woningcomplexen.  

Uiteraard zijn we door onze interesse voor het vak ook bezig met de opleidingen tot registertaxateur.

Door onze manier van werken hebben we korte lijntjes met allerlei specialisten. We zijn daardoor een soort brug tussen particulieren en makelaars/taxateurs en tussen hypotheekadviseurs en taxateurs. Wie zijn opdracht/vraag bij ons voorlegt kan altijd rekenen op de beste service, we zorgen ervoor dat de opdracht wordt gekoppeld aan de meest geschikte professional. We vinden communicatie belangrijk en zullen daarom zorg dragen voor duidelijkheid en transparantie tussen alle partijen.

Van het allereerste contact tot en met het toesturen van het taxatierapport, en nog lang daarna, staan we altijd voor u klaar met advies en ondersteuning. Wij hebben een flexibel antwoord op al uw wensen en behoeften op het gebied van vastgoed.

Wil je graag meer weten? Of wil je graag deel uitmaken van ons netwerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan natuurlijk via een E-mail (info@tuureindvastgoed.nl) of een telefoontje (06-30961567) maar ook via een whatsapp bericht of een berichtje op social media.

Adres

Deursenseweg 19
5351 NN Berghem
Brabant