Urban Makelaars is ontstaan uit een samenwerkingsverband van vooruitstrevende ondernemers die het tijd vonden voor vernieuwing van het traditionele makelaarsvak.

De makelaar nieuwe stijl! 

Wij zijn als lid van de NVM en de MVA goed bekend in de regio Groot Amsterdam, de Haarlemmermeer en de regio Haarlem.

Uitgangspunt is een transparante samenwerking tussen ervaren NVM-gecertificeerde makelaars, waarbij deze uitgebreide website als middelpunt fungeert. Hierdoor berekenen wij de vaste lasten van een duur gelegen (en overbodig) kantoor niet door aan onze klanten en kunnen we dus met een zeer leuk product komen tegen een mooi tarief. Niet alleen beter voor uw portemonnee, ook overzichtelijker, omdat u hierdoor nooit voor financiële verrassingen komt te staan.

De makelaars zijn NVM gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Omdat de huizenmarkt op het gebied van wetten en regels constant verandert, volgen wij regelmatig workshops en verkooptrainingen om onze kennis up to date te houden. 

Naast het vak van Makelaar o.g. hebben wij het tweede (en het minstens zo belangrijke) vak Verkopen ons eigen gemaakt. Dit zijn geen mooie praatjes.

Verkopen betekent goed, actief luisteren naar u maar uiteraard ook naar de kijkers die wij straks mogen begeleiden in uw woning.

Bezwaren pareren en proberen zo goed mogelijk als verkopendmakelaar de bijdrage te leveren aan een succesvolle verkoop! Dat zijn onze sleutelwoorden.

Wij gaan graag de competitie aan met andere makelaars: nodig hen en ons vrijblijvend uit en vergelijk!

Tot binnenkort!

Adres

Pa Verkuijllaan 18
1171 EE Badhoevedorp
Noord-Holland