Wil jij je kansen op de woningmarkt vergroten ?


Het aankopen van een woning is een moeilijke beslissing voor een koper. Het is verstandig om hierbij een zakelijk advies in te winnen.

Vermeulen Makelaars biedt jou een specifiek aankoopbemiddelingspakket. Dit omvat de gehele begeleiding tot en met het transport van de woning bij de notaris. Je kunt ook terecht bij ons voor Hypotheekadvies, Annelies de Vos en Anouk Molewijk zijn onze hypotheekadviseurs en zij kunnen jou helpen met financieel advies.

Ingmar Vermeulen is onze specialist in het taxeren van onroerend goed. Hij wijst jou duidelijk op de voor- en nadelen en geeft jou een onafhankelijk advies over de waarde van het onroerend goed. Tevens voert hij namens jou de onderhandelingen voor de aankoop van de woning om voor de kopers de meest gunstige prijs overeen te komen.


Marieke van der Hooft en Ingmar Vermeulen komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. Aan het einde van ons eerste gesprek weet je precies waar je aan toe bent, heb je zicht op de kosten en weet je wat je te wachten staat.

Een onafhankelijk en zakelijk advies bij de aankoop en verkoop van jouw woning kunnen wij voor u verzorgen.


Benieuwd wat het betekent voor jou als je straks in een nieuw huis woont?

Neem contact met ons op voor een afspraak, wij helpen u graag.

Adres

Herengracht 7
4531 GM Terneuzen
Zeeland