VLIEG maakt het makkelijk 

VLIEG Makelaars OG is al 46 jaar gevestigd in Heerhugowaard en actief in Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland en Schermer.

Toegevoegde waarde ... daar draait het allemaal om in het advies dat wij u geven en bij uw belangenbehartiging.

Onze makelaars hebben allemaal hun eigen specialisme op het gebied van de verkoop en aankoop van bestaande woningen of het adviseren bij projectontwikkeling, het begeleiden van nieuwbouwprojecten en de verkoop van nieuwbouwwoningen. Ook het verhuren van bestaande en nieuwe woningen en appartementen in opdracht van professionele en particuliere opdrachtgevers, alsmede het uitvoeren van NWWI taxaties behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Hypotheekadvies in de breedste zin is op ons kantoor de normaalste zaak van de wereld.

Jaarlijks begeleiden we circa 250 transacties en volgens funda zijn we hiemee de grootste makelaar van Heerhugowaard. 

Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren ... dat is onze kracht.

Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor ú!

VLIEG Makelaars OG Heerhugowaard maakt onderdeel uit van de VLIEG Advies Groep, sinds 1974 actief op het gebied van de woning- en bedrijfsmakelaardij, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Met kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam. 

Ons kantoor is gevestigd aan het Stationsplein 25 in het veelzijdige stationsgebied, gelegen naast het NS-station en prima bereikbaar met de auto, de trein, de bus, de fiets of gewoon te voet. Gratis parkeren voor de deur. Loop eens binnen en maak kennis met onze professionals!

U bent van harte welkom!

Adres

Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard
Noord-Holland