Het makelaarskantoor dat meegegroeid is met de glastuinbouwsector

Gestart als makelaarskantoor zijn we tegenwoordig op een breed speelveld actief. Nog altijd zorgen we voor de support bij aan- en verkoop van glastuinbouwbedrijven in geheel Nederland. Het proces begeleiden van A tot Z is ons specialisme. Net zoals we ondersteunen bij reconstructie en onteigening. Meer en meer zijn we ook adviseur. We bundelen bedrijfseconomische en juridische kennis. We hebben verstand van fiscaliteiten en ruimtelijke ordening. En heel vaak op een zo gedetailleerd niveau, dat onze expertise uniek voor Nederland is. Die kennis houden we ook continu actueel.

Laagdrempelig, betrouwbaar en betrokken
Ondernemers weten ons ook te vinden omdat we toegankelijk zijn. Vollebregt-Barten is een laagdrempelig kantoor. Met mensen die heel betrokken zijn. Uw belang is ons belang. Tegelijkertijd bewaren we de afstand die u in een adviseur zoekt: die van een kritische sparringpartner die u een spiegel voorhoudt. Slim strategisch en tactisch opereren is vaak net zo belangrijk als een grote parate kennis. Ook díe rol spelen we. En net als u zijn we ondernemer. We denken mee, maar altijd creatief: wat is voor u de meerwaarde van beslissing A of besluit B?

Groot netwerk in de glastuinbouw
Ervaren als we zijn, kennen we veel ondernemers persoonlijk. We hebben een groot netwerk. We beschikken over een forse database. Lijntjes tussen ondernemers en andere partijen zijn daardoor sneller gelegd. Zo’n kantoor brengt u verder als ondernemer.

Adres

Poeldijksepad 5
2675 CL Honselerdijk
Zuid-Holland