Resultaat en uw wensen staan bij ons voorop!

Zijlstra ERA Makelaardij is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in Nijkerk. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken voortdurend naar nieuwe wegen om uw pand onder de aandacht van mogelijke gegadigden te brengen. Resultaat en aandacht staan voorop in onze werkwijze

Een huis kopen/verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke overdracht. U Wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzes maken; vaak voor het eerst.

Kiezen is makkelijk als je verstand van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons… of het zouden uw woonwensen moeten zijn.

Zijlstra ERA Makelaardij is al ruim 20 jaar zeer bekend in de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken en Amersfoort. Deze bekendheid met uw regio merkt u direct als u met ons om tafel zit.

Ons lidmaatschap van de NVM waarborgt de kwaliteit in kennis, daarnaast zijn wij ERA-makelaar. Als ERA-makelaar kunnen wij u gegarandeerd helpen om op een snellere manier uw woning te kopen of verkopen tegen de beste prijs. Hiertoe staan ons ruim veertig unieke diensten en extra middelen ter beschikking.

Onze heldere dienstverlening kent geen geheimen en staat zwart op wit in de ERA Service Waarborg. Daar tekenen wij voor.
Dus bij Zijlstra ERA Makelaardij geen praatjes, maar gewoon doen.

Wilt u eens rustig van gedachten wisselen over uw wensen en onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. Een afspraak is zó gemaakt.

Voor meer informatie kunt u Zijlstra ERA Makelaardij bereiken op het volgende adres:

Zijlstra ERA Makelaardij
Brede Beek 22
3861 BD NIJKERK
Telefoon: 033-2453323
Fax: 033-2457303

E-mail: info@zijlstraeramakelaardij.nl

Adres

Brede Beek 22
3861 BD Nijkerk
Gelderland