Izodom Benelux is de leverancier van Izodom bouwblokken (polystyreen), toe te passen bij muren, daken, gevels en vloeren.

Izodom biedt ICF producten aan die in eigen testlaboratorium werden ontwikkeld. Na meer dan 30 jaar doorgedreven ontwikkeling werd het assortiment uitgebreid van 8 tot 200 producten, die beschermd zijn door de nodige brevetten en industriële certificaten.

Izodom Benelux is de exclusieve en rechtstreekse vertegenwoordiger tussen klant en fabriek voor België, Nederland en Luxemburg. Izodom Benelux werd opgericht na integratie van de bestaande werkmaatschappen uit de 3 betrokken landen, teneinde de efficiëntie te verbeteren en de service naar de klanten te verhogen.

Izodom Benelux staat er voor in (zelf)bouwers, aannemers, projectontwikkelaars en architecten te begeleiden met hun keuze voor het topproduct op de ICF-markt'.

Als u met Izodom bouwt

Bespaart u tijd. 

De uitvoering van een bouwlaag van een gemiddelde woning neemt slechts 2 à 3 dagen in beslag. De oprichting van een volledig woning van fundering tot dak duurt hooguit enkele weken.

Draagt u zorg voor het milieu. 

Energie-efficiënte woningen kunnen tot minstens 18 ton CO2-uitstoot per jaar vermijden! De energiebehoefte van dergelijke woningen kan voorzien worden door zonnepanelen of door andere eigen bronnen van groene energie.

Wint u oppervlakte. 

Muren die met Izodom elementen worden opgetrokken zijn smaller dan klassieke muren met een gelijkwaardige isolatiewaarde. Daardoor is het mogelijk om tot tien meter aan bewoonbare oppervlakte te winnen. 

Spaart u geld uit. 

Uw facturen bedragen aanzienlijk minder! Als eigenaar van een woningen die met Izodom elementen werd opgetrokken, bespaart u op de kosten voor verwarming of airconditioning. Het isolatiemateriaal dat voor de productie van de wanden wordt gebruikt, zorgt voor een aangename frisse temperatuur in de zomer en een prettige warmte temperatuur in de winter. 

 

Adres

Bredaseweg 185
4872 LA Etten Leur
Brabant

Telefoon
Contactpersoon
Ivan Driessche

Brochure

Brochure Izodom Benelux

ik wil graag de brochure van deze aanbieder downloaden