Jaleco-Havaro is zon-, wind- en regenspecialist sinds 1968. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, tuinkamers, garagedeuren, carports, rolluiken, raamdecoratie en horren.

Weerbestendig genieten het hele jaar door! 

Daarbij staat kwaliteit bij ons voorop. In de showroom op de Kattestaart 8 kunt u zich laten inspireren en adviseren, ook op het gebied van zonwering en energiebesparing. Onze smart solar advisor heeft veel kennis van de eigenschappen van materialen, kleuren en toepassingen en kan u adviseren over de invloed van zonwering in uw woning, al dan niet geautomatiseerd. 

Stefan Bakker: “Zonwering is niet alleen een luxe-artikel, maar iets wat echt een bijdrage levert aan energiebesparing. Zonwering speelt een grote rol bij energieneutraal bouwen. Het is daarom aan te bevelen om vroeg in het bouwproces al na te denken over zonwering. Ook omdat je dan nog de mogelijkheid hebt om zonwering in het ontwerp mee te nemen en waar mogelijk in te laten bouwen. Wij kunnen met u (en/of uw architect) meedenken over slimme oplossingen op maat voor uw woning.”

Adres

Kattenstaart 8
3355 PP Papendrecht
Zuid-Holland

Telefoon