Shadee Lampen is specialist in het ontwikkelen en produceren van maatwerk lampenkappen voor (binnenhuis)architecten, projectontwikkelaars en designers.

Ton van Rooijen: "Shadee heeft een historie waar ik trots op ben. Sinds 1988 werk ik vol overgave aan het ontwikkelen en fabriceren van unieke maatwerk lampenkappen. Wat begon op een zolderkamer in Noordwijk is uitgegroeid tot een modern en succesvol lampenkappen atelier van 1200 m2 in Almere."

Zoekt u een lampenkap op maat? Shadee levert lampenkappen in bijzondere vormen of in grotere producties, van schets tot eindproduct én op tijd.

Lampenkappen op maat

Welke vorm of afmeting lampenkap u bedenkt, wij vertalen uw idee van schets tot een product van topkwaliteit. Wilt u een speciaal karkas of industrieel design? Een doorsnee van 3 meter, organische vormen of zoekt u juist een combinatie van vormen en hoogtes? Ook als het moeilijk wordt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten niet vast in een standaard en kunnen tot op de millimeter werken. Met Shadee krijgt u korte lijnen, flexibiliteit, meedenkers en creatieve doorvertalers.

Van industrieel design lampen tot kroonluchters, klassieke of hypermoderne materialen. Wij realiseren die ene bijzondere lampenkap of grotere productie voor u. Met 25 jaar ervaring zijn onze mogelijkheden onuitputtelijk. Vakmanschap, kennis van hoogwaardige materialen en vakkundige afwerking garanderen een prachtig resultaat van topkwaliteit. We denken met u mee van ontwerpfase tot aan het transport en montage op locatie. Niet voor niets werken  gerenommeerde (binnenhuis)architecten, designers, projectontwikkelaars en fabrikanten uit binnen en buitenland met Shadee.

Tijdige levering

Omdat wij de totale productie in eigen beheer doen, garanderen wij tijdige levering. En als het nodig is, snel.

Adres

Steurstraat 1a
1317 NZ Almere
Flevoland

Telefoon
Contactpersoon
Ton van Rooijen