De beste isolatie begint bij uw dak

Wie zelf bouwt, kent natuurlijk het belang van goede isolatie. Maar wat u misschien niet weet, is dat het dak hierin de belangrijkste rol speelt. Het dak kan namelijk de grootste bron van eventueel warmteverlies zijn. Voor woningen met een dak waarin een hoek- of kilkeper zit, is isolatie een extra uitdaging. Als de dakisolatie op deze punten niet perfect aansluit, ontstaan er namelijk luchtlekken en holt het isolatieniveau achteruit. Alle reden dus om voor de juiste dakisolatie te kiezen!

Naadloze aansluiting voor perfecte isolatie

Met Unidek PasDak krijgt u geïsoleerde dakelementen op maat gezaagd volgens uw bouwtekening. Het is een maatwerk zaagservice speciaal ontwikkeld voor vrijstaande woningen met een (of meerdere) hoek- of kilkeper(s). Dankzij Unidek PasDak voldoet u moeiteloos aan de gestelde eisen voor dakisolatie, het is duurzaam en toekomstbestendig en bovendien sluiten ze dankzij de strakke zaagsnedes naadloos op elkaar aan, zodat er geen luchtlekken meer kunnen ontstaan. Na het aanbrengen is de buitenzijde direct gereed voor het leggen van bijvoorbeeld dakpannen of riet en ook de binnenzijde wordt compleet afgeleverd met witte zichtzijde. Bovendien ontzorgt Unidek PasDak u op meerdere vlakken.

Snelle montage door maatwerk

Met pasdak kiest u niet alleen een perfect geïsoleerd dak boven uw hoofd, maar ook voor een  snelle montage, besparing op bouwkosten én toekomstbestendig, kwalitatief wooncomfort. Dankzij onze technische ondersteuning en het duidelijke legplan wordt het monteren voor u en uw aannemer een fluitje van een cent en doordat het zaagwerk al gedaan is, bespaart u direct op mankracht, kraantijd en afval.

Maak kennis met onze werkwijze in 5 eenvoudige stappen.


De voordelen van Unidek PasDak

  • Duurzame isolatie
  • Toekomstbestendig bouwen
  • Maximaal wooncomfort
  • Snelle montage
  • Inclusief technische ondersteuning
Adres

Scheiweg 26
5421 XL Gemert
Brabant

Telefoon

Brochure

Brochure Unidek PasDak

ik wil graag de brochure van deze aanbieder downloaden