Iedere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen wensen en ideeën. En dus is ieder ontwerp en traject ook voor ons weer anders en in die zin een nieuw proces. Samen met de opdrachtgever werken wij aan een persoonlijk ontwerp.

Architect2GO ambieert om in te spelen op de verscheidenheid aan wensen en ruimtelijke en logistieke vragen. Hiervoor worden creatieve en efficiënte oplossingen gezocht, die passen bij de opdrachtgever en/of gebruiker.

Een brede kennis en ervaring, samen met een creatieve en kritische houding zorgen voor oplossingen die realistisch, esthetisch, praktisch, maar ook ‘out of the box’ zijn. Met een proactieve houding, heldere communicatie en korte lijnen wordt een goed verloop van het proces gewaarborgd. Maar ú staat centraal in het ontwerpproces. Architect2GO vindt het van groot belang nauw samen te werken en het proces niet te leiden, maar te helpen sturen.

Duurzaamheid, kostenbewustzijn, gebruik en gemak staan hierbij voorop. Onze ontwerpen zijn modern, passen in hun omgeving, innovatief maar niet experimenteel, comfortabel en mooi. Maar bovenal licht, ruimtelijk en met oog voor detail (esthetisch en technisch) ontworpen.

Adres

Koornmarkt 73b
2611EC Delft
Zuid-Holland

Telefoon
Contactpersoon
Geraldine Dijk

Brochure

Inspiratie voor het bouwen van jouw droomhuis

ik wil graag de brochure van deze aanbieder downloaden