Particulier Opdrachtgeverschap

Het werken met particuliere opdrachtgevers betekent een zeer direct contact met mensen die voor zich zelf willen bouwen en dat leidt vaak tot verrassende resultaten. Wij merken dat de opdrachtgever ons inspireert en richting geeft. Belangrijk is dat wij goed luisteren en zijn wensen vertalen naar een zinvol ontwerp.

De particulier neemt u een risico als hij zelf gaat bouwen. Kosten en planning kunnen tegenvallen en het traject kent verschillende valkuilen. Wij proberen van te voren duidelijkheid te geven en hebben met de reeds gerealiseerde projecten veel relevante ervaring opgedaan.

Duurzaam en gezond bouwen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker,  ook in ons werk. Dat past goed bij onze voorkeur voor hout en natuurlijke materialen. Die hebben van zich uit goede eigenschappen en zijn bovendien flexibel en prettig om mee te werken.  Om meer hierover  te weten te komen volgde Florian de opleiding Baubiologie aan het Duitse IBN. Daarbij staat gezondheid centraal en worden verschillende thema's, zoals materiaalgebruik, comfort, gezondheid en energieverbruik met elkaar in balans gebracht. Met die achtergrond kunnen wij onze opdrachtgevers goed adviseren zonder ze tot bepaalde keuzes te dwingen.

Florian Eckhardt

 

Adres

Van Ostadestraat 259
1073 TR Amsterdam
Noord-Holland

Telefoon
Contactpersoon
Florian Eckardt

Brochure

Bekijk onze brochure

ik wil graag de brochure van deze aanbieder downloaden