ARD / AtelierRuimDenkers zijn ontwerpers van architectuur en stedenbouw die met heldere concepten (verborgen) kwaliteiten voelbaar en zichtbaar maken.

Met toewijding begeleiden wij opdrachtgevers van concept naar ontwerp en realisatie. Vanuit de essentie van de plek en de opgave wordt in samenwerking met alle partijen vanuit een ruimdenkende blik naar de beste oplossing gezocht. Dit doen we voor zowel grotere als minder grote opdrachtgevers in de zakelijke, institutionele en particuliere markt.

Ons doel is een plek met al haar geschiedenis te analyseren en te (her)ontwerpen om de schoonheid tot haar recht te brengen.

Analytisch, inlevend en gedreven zijn de bouwstenen waarmee ARD / AtelierRuimDenkers werkt. We willen architectuur toegankelijk maken. Daarbij stellen wij het belang van de eindgebruiker voorop door ongebruikte plekken en gebouwen (terug) te geven aan het leven in de stad.

Door uit te gaan van de intrinsieke kwaliteiten van een plek en daarop een passend concept te vormen, ontstaat een vanzelfsprekend en krachtig ontwerp dat veel effect oplevert, zonder een complexe of kostbare realisatie. Architectuur sterk in haar eenvoud.

Benieuwd of ARD / AtelierRuimDenkers iets voor je kan betekenen? Heb je vragen of wil je samenwerken en contact opnemen? We zijn je graag van dienst!

Adres

Hoogstraat 99
3111 HC Schiedam
Zuid-Holland