Architectenbureau STUDIOSPACIOUS is opgericht door Freddy Koelemeijer en Coen Smit. Al ruim 15 jaar werken beide architecten aan een breed scala van woningbouwprojecten. Door de gecombineerde achtergronden - in bouwkunde, architectuur en interieurarchitectuur – heeft Studiospacious een brede kijk op de opgave en zijn we in staat om geïntegreerde maatwerk oplossingen te ontwerpen. 

Kenmerkend voor onze manier van werken is de aandacht voor materiaal en detail, eenvoudige maakbaarheid en een bijzondere interieurbeleving. De zoektocht naar slimme, ruimtelijke oplossingen en indelingen zorgen voor goed functionerende woningen met een bijzondere woonbeleving.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers. Naast het ontwerpwerk en de daarbij horende technische uitwerking vervullen wij een actieve rol tijdens het bouwproces. Zo zien wij erop toe dat er gebouwd wordt volgens afspraak en houden wij esthetisch toezicht. 

Sinds de oprichting heeft het bureau enkele unieke projecten ontworpen in particulier opdrachtgeverschap. In Almere Oosterwold zijn op het moment van schrijven - april 2021 - drie woningen in aanbouw. De woningen hebben alle drie een hoge duurzame ambitie, zijn betaalbaar, hebben een eigentijdse en hoogwaardige materialisatie en zijn in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers ontworpen. De bijzondere kapvormen geven de woningen een uitgesproken, karakteristieke uitstraling en een bijzondere interieurbeleving. 

Adres

Balistraat 16A
1094JL Amsterdam
Noord-Holland