EEN WONING ALS MAATPAK.....

Gek eigenlijk hoe kritisch sommige mensen kunnen zijn bij de aanschaf van een auto. Comfort, uitstraling en identiteit spelen hierbij een grote rol, maar ook het gebruik. Gebruiken ze een auto ook voor het werk, voor wat voor soort werk is dat dan? Hebben ze juist extra laadruimte nodig of juist meer comfort? In wat voor omgeving leven ze en wat voor wegen horen daarbij? Hebben ze juist een terreinwagen nodig of zijn de wegen zo goed dat ze een sportieve auto kunnen rijden? Vinden ze het fijn om de wind door hun haren te laten waaien in een cabrio, of kiezen ze juist voor een stille omgeving met een optimaal binnenklimaat. En dan nog de kleur, het interieur en alle mogelijke accessoires…..

Het zijn allemaal afwegingen die worden gemaakt om te komen tot een keuze voor een auto die iets zegt over deze personen en hoe die in het leven staan.   

Hetzelfde geldt voor de kleding. Wat is hun beroep en in wat voor land of omgeving wonen ze? Welke outfit past het beste bij ze of draagt bij aan de uitstraling die ze graag aan de buitenwereld willen tonen, om te laten zien “dit ben ik”!

Hoe kan het dan toch dat de woningbouwmarkt steeds uniformer wordt en dat bouwbedrijven met standaard woningen ons steeds vaker verlijden of zelfs dwingen om in hun product te gaan wonen. Wat zegt dit over ons en de manier waarop we willen leven?

Aan de grootste investering van ons leven stellen we de minste eisen….

Wij vinden dat een woning een vertaling hoort te zijn van jou als individu of als gezin. Het hoort een maatpak te zijn in een omgeving waar je je echt thuis voelt. Een woning die past bij je leef ritme en levensstijl. Wil jij je ook onderscheiden van de rest en jezelf kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Team VNL architecten  

Adres

Stationsweg 1
9001 ED Grou
Friesland

Telefoon
Contactpersoon
Robert Landstra / Teunis Vonk