Thumbnail
Gepubliceerd: 28-01-2019 Laatste update: 20-02-2019

Het platform ZelfbouwInNederland.nl (ZIN) wordt dagelijks door honderden particulieren bezocht die hun eigen woning (laten) bouwen, verbouwen of afbouwen. Zij zoeken op ZIN actief naar informatie over allerlei uiteenlopende zaken waar ze tijdens het ontwikkelen, bouwen, verbouwen of afbouwen van hun woning of project als zelfbouwers mee te maken krijgen.

Om zelfbouwers hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, is op ZIN een enorme bibliotheek aan informatie over allerlei deelaspecten van zelfbouw te vinden, variërend van te koop staande bouwkavels en informatie over wat er komt kijken bij het laten maken van een ontwerp tot informatie over het selecteren van een bouw- of klusbedrijf en het selecteren van een keuken, badkamer of vloer. Met behulp van een uitgekiend zoeksysteem kunnen onze bezoekers op het platform snel de informatie vinden waarnaar zij op zoek zijn.

Bij het bekijken van informatie, willen zelfbouwers ook inzicht krijgen bij welke professionele partijen zij terecht kunnen voor het zetten van vervolgstappen. Daarom wordt op ZIN bij ieder informatief onderwerp gericht verwezen naar relevante aanbieders. 

Ook u kunt uw bedrijf als relevante aanbieder op ZIN laten vermelden. 

Wat zijn relevante aanbieders?

Relevante aanbieders zijn professionele partijen die producten of diensten aanbieden die een relatie hebben met het inhoudelijke onderwerp dat door bezoekers van het platform wordt bekeken. Dat kunnen kavelaanbieders zijn, maar ook ontwerpers, adviseurs, bouwbedrijven, klusbedrijven, leveranciers  of merkfabrikanten.

Voorbeelden

  1. Bezoekers die hun eigen woning willen bouwen en zich verdiepen in het verschil tussen het laten maken van een ontwerp-op-maat door een architect en laten bouwen van een kant-en-klare woning uit een catalogus, worden op de informatiepagina's over dit onderwerp verwezen naar architecten en catalogusbouwers die zich op ZIN als relevante aanbieder hebben laten vermelden. 
  2. Bezoekers die informatie zoeken over binnendeuren worden op de informatiepagina's over dit onderwerp verwezen naar leveranciers van binnendeuren en naar klusbedrijven die de inkoop en plaatsing van binnendeuren zouden kunnen verzorgen. 

ZIN biedt ook andere mogelijkheden om uw organisatie, diensten, producten, projecten of kavels rechtstreeks bij de bezoekers van het platform onder de aandacht te brengen (zowel kosteloos als tegen betaling). Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een banner te plaatsen, eigen projecten op ZIN te presenteren of in goed overleg met onze redactie zelf (informatieve) artikelen over uw eigen werkgebied voor het platform aan te leveren en als sponsor van deze artikelen op te treden. 

Wanneer u uw bedrijf, diensten, producten, kavels of gerealiseerde projecten op een of andere wijze prominent onder de aandacht wilt brengen bij de bezoekers van ZIN, neem dan voor meer informatie gerust telefonisch of per email contact met ons op (020-6893664, info@zelfbouwinnederland.nl). Wij nemen graag de tijd om de verschillende opties met u door te nemen. 

In het onderdeel Aanbieders kunt u overigens gratis een bedrijfsvermelding plaatsen en uw eigen bedrijfspagina aanmaken. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, registreer u dan op ZIN en maak uw eigen account aan. Gemeenten en ander aanbieders van bouwkavels en andere particuliere bouwlocaties kunnen vanuit hun accountpagina bovendien geheel kosteloos hun kavelaanbod op ZIN plaatsen en blijven beheren.