Schuurwoning te Noorlaren

In Noordlaren werken we momenteel aan het ontwerp voor een vrijstaande schuurwoning op de rand van het buitengebied. Het riante pannendak meandert over zowel de woning als de ernaast gelegen garage. Alle buitenwanden zijn afgewerkt met smalle verticaal aangebrachte latten van Western Red Cedar, die m.b.v. Woodsealer vanaf het allereerste moment reeds haar vergrijsde verschijningsvorm etaleren. Door de eenduidigheid van vorm en de ingetogen materiaalvoering gaat de woning prachtig op in haar natuurlijke omgeving.

Adres
Pollseweg 1
9479TN Noordlaren
Jaar van oplevering
2016
Soort project
nieuwbouw
Organisatievorm
individuele bouw
Jaar start bouw
2021

Andere Projecten

Architectenburo Dietvorst

Schuurwoning te Noorlaren
image

Architectenburo Dietvorst

Woning met kap, Zuiderzon
image

Architectenburo Dietvorst

Woning zonder kap, Zuiderzon