Lequal
Gepubliceerd: 04-06-2024

De Magnum elektrische vloerverwarming is speciaal ontworpen als de ideale oplossing voor wie zonder ingrijpende verbouwingen toch wil genieten van het comfort van vloerverwarming. Dankzij het dunne ontwerp van 4mm kan de Magnum elektrische vloerverwarming direct in de lijmlaag worden verwerkt. Dit maakt het systeem ook geschikt voor ruimtes waarbij er niet veel hoogte beschikbaar is voor vloerverwarming.

Voordelen van de elektrische vloerverwarming Magnum

Magnum elektrische vloerverwarming is ontworpen met het oog op eenvoud en effectiviteit, wat het een ideale keuze maakt voor ruimtes die een specifieke verwarmingsoplossing vereisen:

  • Geen sloopwerk nodig: deze vloerverwarming kan over een bestaande tegel- of afwerkvloer worden geïnstalleerd, waardoor ingrijpende renovatiewerkzaamheden worden vermeden.
  • Direct onder het oppervlak: met een dikte van slechts 4mm kan de Magnum vloerverwarming direct onder de oppervlakte van de nieuwe vloer worden geplaatst. Dit zorgt voor snelle en efficiënte warmteverspreiding.
  • Veelzijdige maten: beschikbaar van 0,75 m² tot 25 m², geschikt voor zowel kleine als grotere ruimtes.
  • Slimme thermostaat: De Magnum remote control thermostaat zorgt altijd voor de gewenste temperatuur door rekening te houden met de opwarmtijd van de vloer. Stel deze in met de controller of de handige app.

Hoe installeer je de Magnum vloerverwarming?

Het installeren van de Magnum elektrische vloerverwarming is overzichtelijk en toegankelijk. Er is uiteraard een uitgebreide installatiehandleiding beschikbaar. Maar samengevat is het:

  1. Voorbereiding van de vloer: zorg dat de bestaande vloer schoon en vlak is.
  2. Uitrollen van de mat: rol de verwarmingsmat uit in de lengterichting van de ruimte. Knip de mat aan het eind af. Vervolgens rol je deze naast het eerste stuk weer uit naar het begin van de ruimte. Herhaal dit proces totdat het gehele vloeroppervlak bedekt is en sluit de uiteinden van de matten op elkaar aan.
  3. Afwerken van de vloer: breng de vloer aan zoals aangegeven in de instructies van jouw gekozen vloer.
  4. Elektrische aansluitingen: verbind de Magnum elektrische vloerverwarming met de meegeleverde thermostaat zoals omschreven staat in de bijgeleverde handleiding.

Praktische toepassingen van de Magnum elektrische vloerverwarming

Image
Lequal

Magnum elektrische vloerverwarming is geschikt voor allerlei toepassingen. Enkele voorbeelden zijn ruimtes die geen permanente bezettingsgraad hebben zoals badkamers en hobbykamers. Ruimtes waarbij het niet wenselijk is om zichtbare verwarming te zien. Of kleinere ruimtes waar geen plek is voor verwarming.

Ook kun je denken aan een opstapje naar het bad, of een verwarmde knuffelmuur. Doordat de Magnum vloerverwarming te installeren is zonder grote ingrijpende verbouwingen, is het een geschikte oplossing om snel en voordelig elke ruimte van vloerverwarming te voorzien.

Conclusie

Magnum elektrische vloerverwarming biedt een slimme, effectieve manier om je leefruimtes te verwarmen met minimale ingrepen tijdens de installatie. Het systeem is ontworpen om naadloos te integreren in bestaande en nieuwe vloeren. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar zowel gemak, comfort als functionaliteit.

Wil je meer weten over hoe Magnum elektrische vloerverwarming jouw huis comfortabeler kan maken? Bezoek Benem voor uitgebreide informatie en ondersteuning.