kavels te koop
Gepubliceerd: 14-05-2021

Zelfbouwers die op zoek zijn naar een bouwkavel, kluswoning, herontwikkelingsobject of CPO-locatie weten steeds beter de weg naar ZelfbouwInNederland.nl te vinden. Daar is tegenwoordig een (bijna) landelijk dekkend aanbod te vinden. 

Veel kavelaanbieders plaatsen en beheren hun aanbod zelf

ZIN investeert al jaren actief om het aanbod van bouwkavels en andere zelfbouwlocaties op één centrale plaats samen te brengen. Steeds meer makelaars, gemeenten en andere aanbieders plaatsen en beheren hun aanbod gelukkig zelf. Zij maken een eigen account aan en onderhouden hun kavelaanbod zelf. Daar zijn geen kosten aan verbonden. 

ZIN vult het aanbod aan

Om zelfbouwers een zo compleet mogelijk overzicht te kunnen geven van de mogelijkheden, vullen wij het aanbod zelf aan. Dat gebeurt dagelijks. Daarvoor wordt via internet actief gespeurd naar nieuwe locaties. 

Kavelservice

Bezoekers die automatisch per mail op de hoogte willen worden gehouden wanneer er nieuwe kavels in hun zoekgebied op ZIN worden toegevoegd, kunnen een account als zelfbouwer aanmaken en zich gratis op de kavelservice abonneren. Op hun accountpagina kunnen zij aangeven in welke provincie(s) zij op zoek zijn naar kavels of andere zelfbouwlocaties. 

Hoe houden wij ons aanbod up-to-date?

Wanneer een bezoeker meer informatie over een bepaald kavel wenst, kan hij of bij het betreffende kavel de button 'ik wil meer informatie' aanklikken. Er verschijnt dan een formuliertje waarop de bezoeker zijn of haar naam, emailadres en telefoonnummer kan opgeven. Het formulier wordt zonder tussenkomst van ZIN rechtstreeks verzonden naar de aanbieder van de kavel, zodat de aanbieder zelf contact met de geïnteresseerde kan opnemen. In de melding die de aanbieder ontvangt, is aangegeven dat de aanbieder een bericht naar ZIN kan sturen als zijn aanbod inmiddels verkocht of anderszins verouderd is. Wij verwijderen het aanbod dat meteen. 

Help ook mee!

Het is uiteraard zowel voor de aanbieder als de bezoeker vervelend wanneer er kavels op ZIN staan die inmiddels zijn verkocht. Daarom vragen wij nu ook onze bezoekers om te helpen om het landelijke aanbod actueel te houden. Als bezoeker kunt u ons eenvoudig melden wanneer u op een kavel stuit dat al verkocht is. Bij ieder kavel is hiervoor een aparte button geplaatst. Met de hulp van u en de inmiddels ruim 270.000 andere unieke bezoekers op jaarbasis hopen wij het kavelaanbod op ZIN zo actueel mogelijk te te kunnen houden.