Hoog Design
Gepubliceerd: 16-08-2023 Laatste update: 10-01-2024

De zomer is het seizoen van lange, warme dagen en zwoele avonden. Het is de tijd van het jaar waarin we het meest genieten van onze tuin. Bij HOOG.design begrijpen we dat uw tuin een verlengstuk is van uw woning en dat het net zo belangrijk is om deze ruimte met zorg en aandacht in te richten. Dit zien wij ook duidelijk terug in de ontwerpen van de laatste jaren.     

Tuinmeubelen zijn een essentieel onderdeel van elke Hoog Designbuitenruimte.  Ze bieden comfort en functionaliteit, maar dragen ook bij aan de algehele sfeer en stijl van uw tuin. Of u nu kiest voor rotan, rope, gietijzer, aluminium of teakhout, bij HOOG.design vindt u een breed scala aan design tuinmeubelen die perfect passen bij uw woonstijl.  Van luxe tuinstoelen en design tuinbanken tot complete loungesets en prachtige ligbedden aan de mooiste zwembaden.

Maar wat is een prachtig ingerichte tuin zonder de juiste verlichting?

Tuinverlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer. Hoog DesignHet kan uw tuin transformeren van een functionele ruimte overdag tot een magische omgeving in de avond. Of u nu kiest voor moderne of solar tuinverlichting, grondspots, lantaarns of muurlampen, bij HOOG.design vindt u de perfecte inspiratie voor de juiste verlichting om uw tuin te laten stralen.

Bij HOOG.design geloven we dat uw tuin een plek moet zijn waar u kunt ontspannen en genieten, ongeacht het seizoen. Daarom bieden we niet alleen inspiratie, maar helpen we u ook bij het vinden van de juiste professionals om uw droomtuin te realiseren. Onze partners zijn specialisten op hun gebied en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de juiste tuinmeubelen en verlichting, en bij het opstellen van een lichtplan dat perfect aansluit bij uw wensen.

Dus waarom zou u genoegen nemen met minder? Met de juiste tuinmeubelen en verlichting kunt u van uw tuin een luxe vakantiebestemming maken,  gewoon in uw eigen achtertuin. Laat HOOG.design u helpen bij het creëren van de perfecte zomerse sfeer. Bezoek onze website voor meer inspiratie en ontdek de diverse partners die gespecialiseerd zijn in het realiseren van uw droomtuin.