Lequal
Gepubliceerd: 05-06-2024

Zeg nou eerlijk: de slaapkamer is één van de belangrijkste kamers in huis. Dit is de plek waar je even tot rust kunt komen. En in een mooie slaapkamer slaap je natuurlijk nog lekkerder. Goed kunnen slapen is niet alleen heel fijn, maar ook belangrijk voor je gezondheid. Als je slecht slaapt heeft je lichaam geen moment om te herstellen en dan zul je vanzelf merken dat je moe en prikkelbaar wordt. Dat wil je natuurlijk voorkomen, daarom helpen wij je met het ontwerpen van jouw ideale slaapplek. Let’s go! 

Jouw design, jouw plekje 

Het inrichten van de slaapkamer is een flinke klus, maar het is natuurlijk dubbel en dik de moeite waard. Je wilt dat je slaapkamer een plek is waar jij echt tot rust kunt komen. Daarom moet jij natuurlijk bepalen hoe die slaapkamer eruit komt te zien. Stel jouw eigen droomslaapkamer samen van het kleurenpalet tot aan de meubels en dan kan het niet misgaan. Doe online wat inspiratie op en stel een moodboard samen en dan kan het echte werk beginnen: het shoppen! 

Het centrum van de slaapkamer 

Eén van de belangrijkste keuzes voor je slaapkamer is het bed. Een goed bed is een absolute must om jouw ideale slaapplek te ontwerpen. Zonder een goed bed is lekker slapen natuurlijk onmogelijk. Een goed bed vinden is een uitdaging. Je moet namelijk heel veel keuzes maken en je weet pas echt of een bed goed is als je er zelf in hebt gelegen. Gelukkig kun je bij Hbeds in Gouda langsgaan om al die prachtige bedden zelf te testen. Dan weet je zeker dat jij het meest comfortabele bed hebt gekozen. 

Set the mood

Als een goede sfeer ergens belangrijk is, dan is het wel in de slaapkamer. Sfeer kun je op heel veel verschillende manieren bepalen. Maar verlichting is hierbij sowieso belangrijk. Op je slaapkamer wil je goed licht hebben en je wilt ook meerdere opties hebben qua licht. Je wilt grootlicht als je je klaar aan het maken bent, maar je wilt ook wat sfeerlampjes voor ‘s avonds. Dimbare lichten zijn ook heel erg handig, dan krijg je het beste van beide werelden in één lamp. Maar je kunt ook voor verlichting kiezen die je zelf van kleur kan veranderen, dan heb je heel veel opties. Leuk voor de techneuten onder ons: wie zegt dat je je hobby niet mag meenemen naar de slaapkamer!