Lequal
Gepubliceerd: 18-02-2022 Laatste update: 14-11-2023

Vertrouwen in je zonnepanelen dankzij AEG zonnepanelen en BonGo Solar

Als je overweegt om zonnepanelen te laten installeren op je dak, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je tegen alle mogelijke risico’s beschermd en verzekerd bent. Dankzij de hoge kwaliteit van de zonnepanelen van AEG, kun je zo lang mogelijk genieten van je zonnepanelen. Daarnaast heb je een jarenlange garantie waardoor je zorgeloos gebruik kunt maken van jouw eigen groene energie.

Door de hoge kwaliteitsstandaard die door het Duitse AEG wordt gehanteerd, geldt voor de zonnepanelen van AEG een lange levensduur en een betrouwbaar rendement. Daarnaast voldoen niet alleen de panelen zelf aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook het productieproces is voorzien van alle veiligheidsnormen. BonGo Solar is de enige AEG Authorized Platinum Reseller in de Benelux en biedt dankzij dit partnerschap met AEG dezelfde kwaliteit aan die uitgedragen wordt in de productie van de zonnepanelen.

 

Betrouwbare garantie

De zonnepanelen van AEG hebben een langere fabrieksgarantie dan die van andere fabrikanten. Afhankelijk van het paneel kan de garantie van AEG oplopen tot wel 30 jaar. Deze termijn wordt ondersteund door het lidmaatschap dat BonGo Solar heeft bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Deze stichting draagt het risico van de fabrieksgarantie, zelfs als de leverancier niet meer zou bestaan. Zo ben je met een installatie van BonGo Solar altijd verzekerd van de beste garantieomstandigheden.  

 

Betrouwbaar rendement op AEG zonnepanelen

Voor velen is de prestatiegarantie nog belangrijker dan de fabrieksgarantie. De prestatiegarantie is de termijn dat je paneel op een gegarandeerd niveau blijft presteren en dus nog steeds rendement voor je oplevert. Net als de fabrieksgarantie kan de prestatiegarantie die je krijgt op zonnepanelen van AEG oplopen tot wel 30 jaar. Dat is afhankelijk van het type AEG paneel waar je keuze uiteindelijk op valt.

 

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing.

Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in je situatie? Doe hier de dakscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen en zie binnen een minuut wat je gaat besparen!