icon

Bolwerken Gouda

MorgenWonen

Op tien minuten fietsen van het stadscentrum van Gouda wordt de nieuwe wijk Westergouwe gerealiseerd. Zo kunt u in de buurt vanalle gewenste voorzieningen toch in een omgeving wonen die zich kenmerkt door de mooie natuurgebieden. Niet alleen het centrum is dichtbij, ook de snelwegen A20 en A12 zijn gemakkelijk te bereiken door de N456.

De nieuwe standaard

MorgenWonen is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust.

Een andere unieke eigenschap: MorgenWonen betekent ook dat u er morgen zó in kunt trekken.

Compleet comfort

Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd, inclusief vloer- en wandafwerking. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur.

Vandaag de sleutel, morgen wonen.

 Ligging en situatie

De 34 woningen van MorgenWonen worden gebouwd in Gouda. De kavelgroot tes van de tussenwoningen zijn variëren tussen de circa 117 m2 en 125 m2 en de kavelgroot tes van de hoekwoningen variëren tussen de circa 140 m2 en 257 m2.

Alle woningen beschikken over een berging in de achtertuin van circa 6 m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De andere zijde is bedekt met gebakken dakpannen. Parkeren kan openbaar.

Gezond én comfortabel wonen

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, als ook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking.

De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast). Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor!

De woningen worden daarnaast uitgerust met een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur, die in een hoekopstelling wordt geplaatst. Met vaatwasser, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap. In de achtertuin wordt tevens een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in uw achtertuin geplaatst.

Vandaag de sleutel, morgen wonen.

Adressen: Zuiderduintjes 1 t/m 7, Engelsmanplaat 1 t/m 17, Engelsmanplaat 2 t/m 10, Noorderhaaks 1 t/m 13, Noorderhaaks 2 t/m 18

Fase
gerealiseerd
Adres

Engelsmanplaat 1 t/m 17
2809 SN Gouda
Zuid-Holland

Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk
Doelgroep
woning bouwen
Jaar van oplevering
2018