icon

CPO De Compagnie

Bouwen In Eigen Beheer

Wonen op het terrein van de Cort Heyligers kazerne in Bergen Op Zoom

Wij zijn een bevlogen groep burgers die samen hun eigen droomappartement gaan bouwen in een kazernegebouw van de voormalige Cort Heyligerskazerne in Bergen op Zoom. Het gebouw is onderdeel van het Groene Gordijn dat gevormd wordt door een park dat een nieuwe woonwijk verbindt met de historische kazernegebouwen.

In dit project trekken wij -de toekomstige bewoners- gezamenlijk op en sturen de architect en aannemer aan. Deze manier van samen optrekken vanaf het begin en het samen bouwen heet CPO -Collectief Particulier Opdrachtgeverschap-; vandaar CPO De Compagnie.

Om elkaar te ontmoeten, realiseren we gemeenschappelijke ruimtes; de vraagprijs is een gecombineerde prijs voor je appartement en voor een deel voor de gemeenschappelijke ruimtes, maar nog steeds een kostprijs aangezien wij direct met architect en aannemer samenwerken.

Centraal maar rustig wonen

Wonen op een rustige, historische locatie. Centraal gelegen & vlakbij het centrum van Bergen op Zoom. Het voormalige slaapcomplex heeft een oppervlak van ruim 2000 m2 waarin we gezamenlijk 12 royale appartementen kunnen realiseren. De omgeving wordt uitdagend en levendig.

Ge├»nteresseerd in een droomappartement in dit historische gebouw? Of benieuwd naar de mogelijkheden van deelname aan het project?  Je kan nog meedoen.

Zie verder website www.cpodecompagnie.nl

Fase
in ontwikkeling
Adres

Jan Borghoutsplein 40
4624 BS Bergen op Zoom
Brabant

Woonmilieu
stedelijk
Doelgroep
bestaand gebouw herontwikkelen (CPO)
Jaar van oplevering
2022