icon

Duurzame vrijstaande woning

Studioschaeffer
Duurzame vrijstaande woning | Studioschaeffer
Duurzame vrijstaande woning | Studioschaeffer
Duurzame vrijstaande woning | Studioschaeffer
Duurzame vrijstaande woning | Studioschaeffer
Duurzame vrijstaande woning | Studioschaeffer
Duurzame vrijstaande woning | Studioschaeffer

De wens van onze opdrachtgever was om een uiterst duurzame vrijstaande woning te maken aan de rand van Wageningen. Door een aantal slimme duurzame oplossingen en een intensieve samenwerking is het gelukt om deze prachtige woning te realiseren, waar de opdrachtgever nu met veel plezier woont.

De grote glazen pui in de voorgevel is voorzien van houten lamellen. Dit zorgt ervoor dat de hoge zomerzon buiten gehouden wordt, in de winter warmt de laag staande zon de woning op. De oriëntatie van het gebouw, natuurlijke materialen, hoge isolatie waarde, zonnepanelen & warmtepomp zorgen dat deze woning zeer duurzaam en energiezuinig is.

Adres

C.J. Blaauwstraat 34
6709 Wageningen
Gelderland
Nederland

Doelgroep
woning bouwen
Jaar van oplevering
2015