icon

Het landhuis is gerealiseerd in een prachtige bosrijke omgeving en de ligging is geheel afgestemd op een optimale bezonning. Er zijn een aantal volumes te onderscheiden. In het hoofdvolume zijn alle woonfuncties terug te vinden. In het bijgebouw zijn de garage, bijkeuken en de werkkamer annex logeerverblijf ondergebracht. De bijkeuken en de werkkamer worden van binnenuit ontsloten. Het bijgebouw staat dwars op het hoofdvolume en is in tweeën geknipt, uit elkaar geschoven en met een grote glaskap weer gekoppeld. Hierdoor ontstaat een fraai overdekt buitengebied. Ook aan duurzaamheid is gedacht middels een optimale isolatie en de toepassing van een warmtepompsysteem waarbij gebruik gemaakt wordt van aardwarmte.

Fase
gerealiseerd
Adres

Tongerenseweg 180
8162PR Epe
Gelderland
Nederland

Woonmilieu
dorps of landelijk
Doelgroep
woning bouwen
Jaar van oplevering
2009