icon

Modern landelijke woning

Brand I BBA Architecten

Voor onze opdrachtgever hebben wij een modern landelijke villa ontworpen voor één van de vrije kavels in de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze landelijke villa is inmiddels tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers opgeleverd.

In een rustig deel van de nieuwe wijk De Volgerlanden hebben wij op een ruime kavel deze modern landelijke woning ontworpen waar het heerlijk wonen is. De woning met haar wit gestuukte gevels en Belgisch hardstenen dorpels heeft een modern landelijke uitstraling welke geheel past in de omgeving. Een bijzonder kenmerk van deze woning is de kap welke schuin wegloopt naar de nok. 

De kozijnen zijn uitgevoerd in antraciet kozijnen, ramen en deuren. Dit vormt een mooi contrast met de witte gevel. Aan de voorzijde is een prachtige veranda gesitueerd. Deze is direct vanuit de royale living bereikbaar. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Hier kan men tot in de late uurtjes genieten van de prachtige tuin.

De royale entree vormt letterlijk het middelpunt van deze woning. Bij binnenkomst valt meteen de prachtige vide op waar een eigentijds vormgegeven kroonluchter een ware eyecatcher is. Links van de entree bevind zich het kantoor en de garage, rechts bevind zich de woonkeuken en de royale living. Beide ruimte worden van elkaar gescheiden middels een doorzichthaard. Op de verdieping zijn de verschillende slaapkamers en badkamers gesitueerd.

Heet u interesse in onze brochure, download deze dan via onze bedrijfspagina (klik hiervoor op onze bedrijfsnaam onder het kaartje hierboven).

Fase
gerealiseerd
Adres

Vrouwgelenweg 34
3341 BT Hendrik Ido Ambacht
Zuid-Holland

Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk
Doelgroep
woning bouwen
Jaar van oplevering
2019