icon

Shadee lampenkappen-op-maat

Shadee Lampen

Shadee lampen is al 30 jaar toonaangevend op het gebied van verlichting en lampenkappen op maat. Alle wensen die een klant heeft voor een lamp-en-kap zoals kleur, vorm en afmeting, 1 lichts 2 of meerdere lichtpunten bespreken wij met de klant. Dit idee vertalen we van een schets naar een product dat we in ons eigen atelier maken. Daarbij is heel veel mogelijk, zoals een speciaal frame, een doorsnee van drie meter, organische vormen of juist een combinatie van vormen en hoogtes. 
Als het pas moeilijk wordt vinden wij het een uitdaging om voor u de perfecte lamp te creëren!

Sinds kort heeft Shadee lampen een showroom geopend waarin honderden voorbeelden van unieke lampen en lampenkappen hangen. Deze veelzijdige verlichtingsspeciaalzaak biedt een collectie voor ieder wat wils. Zo zijn er moderne, klassieke, industriële lampen in allerlei materialen zoals metaal, hout of stof (textiel). Zowel de showroom als het atelier zijn te vinden aan de Steurstraat 1a in Almere.


Een gezellige sfeer in huis is super belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je thuis voelt in je eigen huis,maar helpt je bijvoorbeeld ook om de donkere winterdagen door te komen. Je interieur laat jouw persoonlijke stijl zien. Met de juiste aanpak is je inrichting binnen een mum van tijd knus en gezellig. Te beginnen met de kamer waar de meeste mensen zich het meeste bevinden, de woonkamer. Of je nou in een groot of klein huis woont, met de lampen(kappen) van Shadee kun jij zeker meer sfeer in je interieur brengen!

Fase
gerealiseerd
Adres

Steurstraat 1a
1317 NZ Almere
Flevoland

Woonmilieu
stedelijk
Doelgroep
woning bouwen
woning verbouwen
nieuwbouwwoning afbouwen
nieuwbouwproject realiseren (CPO)
bestaand gebouw herontwikkelen (CPO)
Jaar van oplevering
2020