icon

uitbreiding woonhuis amsterdam

derksen|windt architecten
© Fotografie Studio de Nooyer
© Fotografie Studio de Nooyer
© Fotografie Studio de Nooyer

Voor onze opdrachtgevers mochten wij een ontwerp maken, het plan uitwerken en tot aan de oplevering begeleiden voor hun woning te Amsterdam. Zij wonen in een fraai en gewild vooroorlogs woonblok met een grote binnenruimte vol met achtertuinen. Deze ruime achtertuin geeft ideale mogelijkheid om van de al mooie dubbele benedenwoning een echte gezinswoning te maken. Samen met de opdrachtgevers kwamen we tot een programma van wensen met veel slaapkamers, een grote badkamer, een ruime en met licht overgoten woonkeuken en een goede entree. Dit is in onze ogen zeer fraai terug gekomen in het ontworpen plan. Alles is tot in de puntjes geoptimaliseerd.

Fase
gerealiseerd
Adres

Dani Theronstraat 179
1091 XV amsterdam
Noord-Holland
Nederland

Woonmilieu
stedelijk
Doelgroep
woning verbouwen
Jaar van oplevering
2016