icon

Valkenswaard

SAMENBOUWEN.IN

Binnen dit nieuwbouwplan worden 5 royale en luxe vrijstaand geschakelde bungalows gerealiseerd op één van de mooiste te bebouwen plekjes die het centrum van Valkenswaard rijk is. Het betreft de groenrijke locatie tussen de Molenstraat en de Maastrichterweg, met de bakker op de hoek en een parkje ten noorden van het plan.Voor velen een bekende plek omdat hier in het verleden Café De Mossel heeft gestaan.

”ANDERS” WONEN
Het plan omvat 3 volledig gelijkvloerse bungalows (nr. 1, 2 en 3) waarbij het verhoogd plafond in de woonkamer voor extra sfeer zorgt. Daarnaast worden er twee semibungalows (nr. 4 en 5) gerealiseerd die over een extra volwaardige verdieping beschikken. Ideaal voor eventuele logés! Door deze variatie met verschillende dakvormen ontstaat aan de buitenzijde een speelse en aantrekkelijke uitstraling.

Ook aan de binnenzijde van de woningen wordt niets aan het toeval overgelaten. Zo is er door de architecte een plattegrond bedacht met de opvatting om royale, comfortabele en veilige woningen te realiseren. Iemand met een rolstoel kan hierdoor dus ook goed vooruit. Bijzonder is dat het woongedeelte in open verbinding staat met de tuin en de grote raamkozijnen zorgen voor veel lichtinval. Het uitgangspunt is dus meer dan in orde, denk hierbij o.a. aan:

  • Royale woonkamer, slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond;
  • Luxueuze keuken, badkamer en gastentoilet die eventueel nog verder naar wens kan worden afgestemd;
  • Inpandige garage/berging;
  • Ruime, privacybiedende tuin;
  • Parkeerplaats op eigen terrein;
  • All-electric, dus zonder gasaansluiting;

Beschikbaarheid
Alle woningen zijn verkocht en Bouwbedrijf Van Bussel is in mei 2020 gestart met de bouw. 

Fase
in ontwikkeling
Adres

Molenstraat
5554 TW Valkenswaard
Brabant

Woonmilieu
dorps of landelijk
Doelgroep
nieuwbouwproject realiseren (CPO)