icon

Verbouwing Herenhuis Voorburg

Hofstede-architect
Deze oude villa moest volledig worden gerenoveerd inclusief het plaatsen van een nieuwe erker aan de voorzijde en een nieuwe serre aan de achterzijde van het huis. De toevoeging van moderne elementen aan een klassiek huis geeft het huis een hedendaagse sprankelende, lichte en open sfeer. De erker aan de achterzijde en de open keuken brengt veel licht in keuken en eetplek. Door de ranke houten kozijnen van de erker voel je de tuin als het ware in het huis.
De zolder behoefde een volledig nieuwe indeling met twee slaapkamers, badkamer en kastruimte. Door de zichtlijn van voor naar achter te benadrukken en grote daklichten toe te passen is er een efficiënte maar ook lichte en zeer ruimtelijke indeling ontstaan.
Fase
gerealiseerd
Adres

0000 AA Voorburg
Zuid-Holland

Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk
Doelgroep
woning verbouwen
Jaar van oplevering
2016