icon

Villa Magna

Bouwsaam

Uiterst royale villa.

Het moderne gevelontwerp en het platte dak zorgen voor een strak en fris voorkomen. Door het gebruik van meerdere kleuren gevelstenen, kenmerkt het gevelontwerp zich door verticaliteit. 

De kracht van Villa Magna is dat het in de basis al een zeer royale villa is met een oppervlakte vanaf 168 m². Deze villa kan ook nog op meerdere manieren worden uitgebreid. Zo kan er worden gekozen voor 3 volledige woonlagen in plaats van 2,5, waarmee de oppervlakte 25 m² groter wordt. Een fraai dakterras behoort ook tot de mogelijkheden. De villa is geheel naar eigen wens in te delen. Zo kunt u kiezen voor een extra grote woonkamer, ruime woonkeuken en maar liefst vijf slaapkamers. 

De naam ‘Magna’ komt uit het Latijn en betekent ‘groot’. Een passende naam voor een villa die een overvloed aan leefruimte en mogelijkheden biedt.

De keuze voor indeling, oppervlakte en afwerking van de woning is helemaal aan de klant. Het woningtype vormt de basis voor het ontwerp en dient als uitgangspunt voor het verder op maat maken van de woning. De architect staat de klant daarin bij. Zo kan hij/zij onder professionele begeleiding zijn/haar woning - binnen de gestelde kaders - geheel naar eigen wens ontwerpen. Bouwsaam ondersteunt de klant tijdens het traject. Zo kunnen zij zich bezighouden met de leuke dingen en ontzorgt Bouwsaam hen bij de regelzaken. 

Het kiezen en reserveren van een kavel is de eerste stap in het realiseren van een eigen villa. Het ontwerp van de villa is niet gekoppeld aan een specifieke kavel. De klant kan dus zelf een eigen gewenste kavel in Nederland kiezen. Indien de klant nog geen kavel heeft, zoekt en denkt Bouwsaam graag mee. Zodra duidelijk is welke kavel gewenst is, kan Bouwsaam snel beoordelen of een van de Bouwsaam villa's ook geschikt is voor de desbetreffende kavel. Zodra dit het geval is, kan de klant aan de slag met het creëren van een droomvilla. 

Samen kunnen we alles bouwen 
Hoe mooi is de wereld als iedereen zelf kan bepalen hoe zijn woning eruit ziet!
Zo hebben wij sinds 2007 samen met zelfbouwers meer dan 300 woningen gerealiseerd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Bel: 036-7600493
Mail: info@bouwsaam.nl 
Website: www.bouwsaam.nl 
Brochure: download deze via onze bedrijfspagina op Zelfbouw in Nederland 

Adres

Nederland
0000XX Nederland
Flevoland

Doelgroep
woning bouwen