icon

Villa Maxime

Bouwsaam

Deze villa is samen met de bouw- en procesbegeleider Bouwsaam gerealiseerd op basis van particulier opdrachtgeverschap. De villa is gebouwd in Almere Vogelhorst en is in 2019 opgeleverd. De PO’er heeft uit de 8 verschillende typen vrijstaande villa’s, type Maxime gekozen. Samen met het bouwteam van Bouwsaam heeft hij deze villa geheel op maat laten maken. Het is overigens ook mogelijk om samen met dit bouwteam een geheel eigen villa te ontwerpen.

De PO-er is zelf de overeenkomst aangegaan v.w.b. de kavel (grondkosten). Daarnaast is de PO’er opdrachtgever geweest naar alle partijen. Zo heeft hij met de aannemer een aannemingsovereenkomst (bouwkosten) afgesloten en met Bouwsaam een ontwikkelingsovereenkomst (bijkomende kosten, waaronder architectkosten).

Zo biedt Bouwsaam maatwerk, waarbij er meer duidelijkheid en (prijs)zekerheid vooraf is. Bouwsaam ondersteunt daar waar nodig en gewenst (vergunning aanvraag etc), zodat de PO-er zich voornamelijk bezig heeft kunnen houden met het leuke werk. 

Deze villa roept door zijn riante mansardedak van keramische pannen een buitengevoel op. Een ruime uitbouw van de zijgevel over alle verdiepingen geeft deze woning extra ruimte en een bijzondere uitstraling. Samen zorgt dit voor een 'rijk' karakter.

Villa Maxime is een zeer ruime villa met een oppervlakte vanaf 169 m², die ook nog op meerdere manieren kan worden uitgebreid. Het is daarnaast mogelijk om de villa geheel naar eigen wens in te delen. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor vijf slaapkamers en meerdere badkamers. Ook is het mogelijk om een extra ruime woonkamer met open keuken te kiezen.

De naam 'Maxime' komt uit het Latijn en betekent 'bijzonder'. Een passende naam voor een villa die zich onderscheidt door zijn excentrieke ontwerp.

Samen kunnen we alles bouwen 
Hoe mooi is de wereld als iedereen zelf kan bepalen hoe zijn woning eruit ziet!
Zo hebben wij sinds 2007 samen met zelfbouwers meer dan 300 woningen gerealiseerd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Bel: 036-7600493
Mail: info@bouwsaam.nl 
Website: www.bouwsaam.nl 
Brochure: download deze via onze bedrijfspagina op Zelfbouw in Nederland 

Fase
gerealiseerd
Adres

Vogelhorst
1341 AA Almere
Flevoland

Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk
Doelgroep
woning bouwen
Jaar van oplevering
2019