Zeldzaam exclusieve landhuizen in een natuurlijke leefomgeving gelegen naast het Maas-Waal kanaal. Een uniek en duurzaam nieuwbouwproject waarin slechts 6 landhuizen gerealiseerd worden waarvan er 3 verkocht zijn. 

Het Landgoed bevindt zich op een zeer bijzondere plek tussen de natuurgebieden De Haterse Vennen en Heumensoord aan het Maas-Waal kanaal.  

Het nieuwbouw project is zeldzaam, gezien de ligging naast het Maas-Waal kanaal, het onderdeel is van een Landgoed maar de landhuizen wel geheel privé gelegen zijn in een “gated community” omgeving en omdat u zelf kunt bepalen hoe groot u de woning wenst te maken.  

Wilt u enkel een gelijkvloerse woning van c.a. 200 m2 zonder verdiepingen, of kiest u liever voor een extra bouwlaag waardoor de woning 450 m2 groot kan worden? Liever een vrijstaand gastenverblijf van maximaal 150 m2 in de achtertuin? Het is allemaal mogelijk op het nieuwe landgoed in Malden.  

Landgoed Het Hoog is het enige Landgoed in Nederland waarin uw landhuis volledig op maat gemaakt kan worden naar uw wensen.  

Op dit nieuwe landgoed in Malden van maar liefst 30 hectare groot realiseren we 6 royale landhuizen, ontworpen in de iconische prairie stijl van Frank Lloyd Wright. De landhuizen worden hoogwaardig en extreem duurzaam gebouwd en zijn volledig naar eigen wens in te delen en af te werken. De exclusieve landhuizen worden gerealiseerd in een natuurlijke leefomgeving met natuurlijk zwemwater rondom de landhuizen wat zorgt vooreen exclusieve woonbeleving met uitzonderlijke privacy. 

De persoonlijke voorliefde voor de architectuur van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright heeft zeker bijgedragen aan de keuzen die gemaakt zijn bij het ontwerpen van de woongebouwen voor dit gebied. Op deze wijze zijn unieke landhuizen ontstaan, waarin elk landhuis een onderscheidende individualiteit heeft, slechts door lange flauwhellende daken met elkaar verbonden. Landgoed Het Hoog in Malden is in alle opzichten een bijzonder project! 

Het Landgoed 
Gelegen in het groen tussen Nijmegen en Malden en aan het Maas-Waalkanaal, ligt het nieuw ontwikkelde Landgoed Het Hoog. Het gebied is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een uniek natuurgebied, gelegen in een ecologische hoofdstructuur. Het totale landgoed is circa 30 hectare groot. 

Van dit totale landgoed is circa 30.000 m2 exclusief beschikbaar voor 6 toekomstige gezinnen als privé terrein. Hiervan is circa 23.000 uitgeefbaar waaruit de 6 kavels zijn ontstaan.  

De woonomgeving bevat plateaus, grasland, houtwallen, hagen, bosschages, taluds, fruitbomen en rondom stromend natuurlijk zwemwater. Waar je ook kijkt geniet je van prachtige vergezichten. 
In de ontwerpvisie is rekening gehouden met de karakteristieke ruimtelijke kenmerken van de omgeving. Vanuit de historische en ecologische geschiedenis is de unieke eigen identiteit van Landgoed Het Hoog ontstaan. Het landgoed blijft voor ruim 95% natuur en landschap en slechts 5% (circa 23.000 m2) is verkaveld en exclusief beschikbaar gesteld voor de toekomstige eigenaren van de landhuizen. 

Het is heerlijk rustig wonen in deze “gated community” opgezette woonbeleving, gevormd door de 2 eilanden waarop de landhuizen ontstaan. Via een 140 meter lange oprijlaan, omzoomd door platanen, bereik je de eilanden met een water-, natuur- en grondoppervlak van circa 23.000 m². Het Noord-eiland bevat 2 grote kavels op circa 10.000 m² en het Zuid-eiland 4 grote kavels op circa 13.000 m². De kavels en landhuizen zijn zeer zeldzaam. 

De woningen 
Zowel het landgoed als de landhuizen stralen in alles kwaliteit uit. Hier woon je absoluut op het hoogste niveau, duurzaam door het extreem zuinige A+++ label in iconische architectuur en te midden van spectaculaire natuur. Geniet van de rust en de ruimte in en om jouw landhuis. Beleef heerlijke uren op de veranda, het terras en in de tuin waar de hele dag het zonnetje schijnt. 

De woningen zijn op de begane grond ongeveer 200 m2 groot. Kies je voor een extra bouwlaag, desgewenst met lift, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden en kan de woning met deze extra verdieping vergroot worden naar meer dan 450 m2. Naast het vergroten van deze woning is er nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld een riant gastenverblijf in de achtertuin te bouwen van maximaal 150 m2 voor familie en vrienden. Of een heerlijke wijnkelder. Een rustige werkkamer. Een fitness- en wellnessruimte. Een eigen zwembad. Een home-cinema. Het kan allemaal in je ruime landhuis. 
De vele hoge ruimtes (tot wel 4,5 meter in de nok) met riante raampartijen bieden uitzicht op mooie houten gebinten en de grote licht-hellende geschakeerde dakpartijen. Bij de afwerking is gekozen voor hoogwaardige materialen. De landhuizen passen perfect op het landgoed en maken het natuurlijke landschap fraaier dan het al is. 

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een levensloopbestendige woning, dan biedt dit landhuis hiertoe alle mogelijkheden. Het landhuis kan volledig drempelvrij worden ontwikkeld. Zo kunnen ook senioren en minder validen tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen. 

Van deze duurzame, bijna-energieneutrale en van alle hedendaagse gemakken voorziene woning kun je eindeloos blijven genieten. 
Wat betreft de afwerking is gekozen voor een bijzonder hoogwaardige detaillering. De aandacht voor kwaliteit blijkt onder andere uit de speciale slanke keramische baksteentoepassing. De zonnepanelen, optimale isolatie en warmtepomp zorgen voor een minimaal energieverbruik. 

Om het landhuis echt een persoonlijke beleving mee te geven, hebben we een compleet team van woonexperts voor je samengebracht. In overleg met deze vakmensen creëer je een ontwerp en afwerking die naadloos aansluit bij je woonidealen. 

-> de verkoop loopt voortvarend! Op dit moment zijn er nog 2 woningen beschikbaar: Landhuizen 5 en 6. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Minimum prijs
€1.475.000
Maximum prijs
€1.645.000
Minimum oppervlakte
2.550㎡
Maximum oppervlakte
3.950㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Adres

Hatertseweg 5
Malden
Gelderland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
2
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen