Project Sporenbergstraat – Informatie verkoop vrije kavels

Het totale project Sporenbergstraat biedt een gevarieerd aanbod van woningen, speciaal ontworpen om verschillende doelgroepen te verwelkomen. Het plan omvat:

 • 4 vrije kavels
 • 4 sociale nultreden huurwoningen
 • 8 starters koopwoningen
 • 7 projectgebonden woningen

  De gemeente is voornemens om de 4 sociale nultreden huurwoningen en de 8 starters koopwoningen te realiseren met Woonkwartier, de woningbouwvereniging. De onderhandelingen met Woonkwartier zijn nog niet afgerond, er kunnen dus nog wijzigingen optreden. Zo kan het zijn dat de 4 huurwoningen gewone sociale huurwoningen worden i.p.v. nultreden huurwoningen. Ook het aantal starterskoopwoningen kan nog wijzigen.

  De gemeente start naar verwachting in week 14 met de inschrijving voor de verkoop van de 4 vrije kavels.
  De grondprijs van deze kavels is €275,-/m2 excl. btw.

  Op bijgaande foto is te zien dat de locatie van de 4 vrije kavels zich in de linker bovenhoek van het plan bevinden.

  Het bouwvlak is gemarkeerd door een zwarte stippellijn.

 • Tegenover de 4 vrije kavels aan de andere kant van de weg is een lange witte rechthoek geprojecteerd. Hier komen waarschijnlijk de 4 sociale nultreden huurwoningen in de bovenhoek en daaronder de 8 starters koopwoningen.

  De 7 projectgebonden woningen zullen zich aan de onderkant van het plan bevinden, 4 woningen aan de linkerkant en 3 aan de rechterkant van de weg.

  Inschrijving

  De inschrijving zal verlopen via de site van de gemeente Moerdijk.
  De verwachting is dat de inschrijving start in wk 14 (3 april) en sluit in wk 18 (1 mei).
  De geïnteresseerde potentiële kavelkopers betalen éénmaal inschrijfgeld van € 250,-. Tijdens de inschrijving kan één voorkeur aangegeven worden voor een kavel.
  De loting door de notaris zal plaatsvinden in wk 19, waarna de eerste vier ingelote potentiële kopers uitgenodigd worden in wk 21.
  De eerst ingelote persoon kiest de kavel die hij/zij wenst. De 2e ingelote persoon, mag dan uit de 3 overgebleven kavels kiezen, enz.
  Wanneer u buiten de loting valt wordt het inschrijfgeld geretourneerd. Wanneer u een beschikbare kavel weigert krijgt u uw geld niet terug. Ook niet als de beschikbare kavel niet de kavel van uw eerste keuze is.
  Indien u een kavel koopt, wordt de € 250,- inschrijfgeld in mindering gebracht op de koopsom.
  Wanneer zich meer dan 20 gegadigden aanmelden voor de 4 vrije kavels, overwegen wij om eventueel meer kavels aan te bieden. Dit zijn maximaal 3 kavels die nu zijn ingedeeld in de projectgebonden bouw. De projectgebonden bouw bestaat uit 3 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen. De grondprijs voor deze kavels kan afwijken van de huidige grondprijs van €275,-/m2 excl. btw.

Minimum oppervlakte
442㎡
Maximum oppervlakte
534㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Sporenbergstraat 1
Zevenbergschen Hoek
Brabant

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
4
Ik wil graag informatie ontvangen