Heeft u er altijd al van gedroomd om zelf een woning te (laten) bouwen. Dan is dit het moment om uw wens uit te laten komen. Aan de Maasstraat in Eindhoven bevindt zich een unieke, ruime bouwkavel ter hoogte van het huisnummer 25 A van ca. 900m2. Aan de achterzijde ter hoogte van de Roerstraat is een zelfstandige ontsluiting mogelijk zodat u in alle privacy en rust kunt genieten.  

Kenmerken: 
Het betreft hier de omlijnde kavel op de afbeelding.  

Perceelgrootte: 
Kadastraal bekend Woensel T439 (gedeeltelijk).  
De maten zijn circa. 40m breed met een diepte van circa 22,5m.  

Het perceel dient nog kadastraal ingemeten te worden. 

Omgeving 
De bouwkavel is gelegen aan de rand van Eindhoven, in het gewilde en fraaie kerkdorp Acht. De Maasstraat kenmerkt zich door royale kavels met vrijstaande woningen. Het kavel is een afsplitsing van de huidige tuin behorende bij de woning Maasstraat 25 A. Deze diepe tuin kenmerkt zich door veel groen en volwassen bomen zodat privacy op dit kavel gewaarborgd is. Door de verkopers zal in overleg op de perceelgrens met de huidige woning een erfafscheiding gerealiseerd worden.  

In de directe omgeving zijn ook tal van sportfaciliteiten gelegen, zoals een voetbalclub, hockeyclub, korfbalvereniging, rugbyclub, padelclub en sportscholen. 

Het bruisende centrum is met de auto bereikbaar. Dit centrum voorziet u van een groot en divers winkelaanbod. U treft hier onder meer winkels voor uw dagelijkse boodschappen, lokale ondernemers, speciaalzaken, exclusieve winkels en ketens van bekende merken aan. In het hart van Eindhoven vindt u ook een leuk cultuuraanbod en zijn er tal van gezellige restaurants, cafés en terrassen gelegen. 

De dichtstbijzijnde supermarkt, het treinstation en het voortgezet onderwijs zijn met de fiets bereikbaar. Op loopafstand vindt u de kinderopvang, basisschool, huisarts en bushalte. De woning ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen. De A2, A50 en A58 zijn snel bereikbaar. 

Bestemmingsplan 
Op dit bouwkavel bent u vrij om uw woning naar eigen idee te ontwerpen en realiseren, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente. De belangrijkste bouwvoorschriften uit het bestemmingsplan zijn in te zien op Neem dan snel contact op met ons kantoor voor meer informatie. 

Bijzonderheden: 
- Unieke, ruime bouwkavel  
- Inclusief schone grond verklaring 
- Gelegen in het gewilde en fraaie kerkdorp Acht

Minimum prijs
€500.000
Maximum prijs
€500.000
Minimum oppervlakte
900㎡
Maximum oppervlakte
900㎡
Doelgroep
Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Maasstraat 25A
Eindhoven
Brabant

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen