Je eigen droomhuis realiseren, alleen of samen met je buren. Dat kan bij De Vrije Watering. Een prachtplek aan het water, met het centrum van Zaandam en het groen binnen handbereik. Een ideale plek om je huis naar eigen smaak te laten bouwen! je hebt volop keuze: vrijstaand of geschakeld wonen? Een huis met een tuin of een ruime uitbouw? Wat je ook kiest, je komt in een intieme wijk, waar kinderen op straat spelen en je lekker aan de waterkant kunt zitten.

De Vrije Watering is gelegen aan de rand van Poelenburg, direct aan het water en met Oostzaan als achtertuin. Tussen het wijkcentrum en de moskee in. Poelenburg is een wijk in verandering en een van de groenste van Zaanstad. Diverse parken en het centrum van Zaandam liggen om de hoek. Daarnaast vind je alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik, waaronder diverse sportverenigingen, scholen, supermarkten en andere winkels. 

De Vrije Watering ligt zeer centraal en vlakbij de A8. Grotere steden als Haarlem, Schiphol en Amsterdam zijn goed te bereiken. En met de fiets sta je binnen nog geen 20 minuten op de NDSM-werf over het IJ te turen.

Minimum prijs
€0
Maximum prijs
€0
Minimum oppervlakte
0㎡
Maximum oppervlakte
0㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
geschakeld (rijwoning) 
vrijstaande woning 
Adres

Poelenburg
1504 GL Zaandam
Noord-Holland

Soort zelfbouw
individueel bouwen 
samen bouwen (bouwgroep) 
Aantal kavels
79
Woonmilieu
stedelijk 
  • De Vrije Watering
Ik wil graag informatie ontvangen