Ontwikkel locatie te koop aangeboden! 

Gelegen in de gezellige grensplaats Bad Nieuweschans met volop voorzieningen, recreatie en toerisme wordt nu de kans geboden voor de realisatie van maximaal 6 nieuw te bouwen woningen. Volledig energieneutraal, conform de huidige bouwnormen. 

Het perceel, Nieuweschans, sectie C, nummer 2368 biedt een totaal perceeloppervlak van maar liefst 2.467 m² en is gelegen op de splitsing Bunderweg/Achterweg. De dorpskern bevindt zich op steenworp afstand.  

Thermen Bad Nieuweschans herbergt thermale bronnenbaden, sauna’s en wellnessfaciliteiten en trekt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers. Het station Bad Nieuweschans biedt een uitstekende verbinding met de spoorlijn Groningen – Leer (Duitsland). De A7 bevindt zich op korte afstand hetgeen bijdraagt aan de uitstekende bereikbaarheid van de locatie. Binnen 15 minuten bevindt u zich in het centrum van Winschoten. De stad Groningen is binnen 30 minuten te bereiken. 

Verschillende en meerdere opties zijn bespreekbaar o.a. het separaat splitsen en verkopen van separate bouwpercelen. De prijs per kavel is op aanvraag te verkrijgen. 

INFO: 
- Vraagprijs € 199.500,00 exclusief B.T.W. 
- Prijs per kavel op aanvraag 
- Meerdere verkoopopties mogelijk 
- Totaal groot 2.467 m² 
- De gemeente Oldambt heeft inmiddels toestemming verleend voor de realisatie van maximaal een zestal woningen

Minimum prijs
€199.500
Maximum prijs
€199.500
Minimum oppervlakte
2.467㎡
Maximum oppervlakte
2.467㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Bunderweg 33
Bad Nieuweschans
Groningen

Woningtype
geschakeld (rijwoning) 
twee-onder-een-kap-woning 
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen