Beeld je eens in, de rust van groene weilanden, gezelligheid in een historische stad en varen op de Hollandsche IJssel. En dan is daar, in die omgeving, Huize Hofland. Jouw eigen domein, een plek die uitnodigend op je wacht. Met de mogelijkheid om te wonen in een splinternieuw huis met de modernste gemakken. Mooie vrije kavels om te bouwen. Een kans als dit doet zich maar zelden voor. Kom jij wonen in Huize Hofland?

Ligging // Centraal in het Groene Hart
Alle gemakken in de buurt en toch het gevoel van landelijke rust? Montfoort is een stadje met een dorps karakter. Centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland, ten westen van Utrecht. Laat je verleiden door de Lopikerwaard, waar de Hollandsche IJssel en het open weidelandschap samen het decor zijn voor prachtige vergezichten. Samen met het naastgelegen dorp Linschoten vormt Montfoort de Gemeente Montfoort, het thuis voor zo’n 14.000 inwoners. De omgeving heeft alle bouwstenen voor een heerlijk leven, met rust en dynamiek nabij.

Plek // De kavels van Huize Hofland
Een droomhuis op een droomplek aan de Bovenkerkweg! Een ruim perceel centraal in Montfoort, perfect geschikt voor een gezinshuis met heerlijke tuin. Comfortabel parkeren op je eigen oprit. Spring op de fiets voor verse broodjes bij de bakker, wandel een rondje in de polder, breng de kinderen veilig naar school en geniet van sport en bewegen om je heen. Wordt Huize Hofland jouw nieuwe woonomgeving?

Minimum prijs
€399.500
Maximum prijs
€449.500
Minimum oppervlakte
452㎡
Maximum oppervlakte
784㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
twee-onder-een-kap-woning 
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Bovenkerkweg
Montfoort
Utrecht

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
3
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen