Wonen op een unieke locatie? 

Op een mooie rustige plek in het buitengebied van Markelo gelegen ruime bouwkavel van ca. 1.100 m2. 

Op dit perceel is nu nog een woning aanwezig met enkele tijdelijke opstallen. Voorwaarde is dat deze worden gesloopt. 

Unieke locatie: 
Op deze prachtige plek, omzoomd door oude eiken en met vrij uitzicht over glooiende essen, kunt u volop genieten van het buitenleven. Buitenaf, maar niet achteraf. Het perceel bevindt zich aan een oude kerkweg die naar het centrum van Markelo leidt. Markelo staat bekend als het dorp tussen de 5 heuvels, met in de nabije omgeving veel landgoederen, kastelen en natuur. 
De kavel is centraal gelegen, op ca. 5 autominuten van de A1 en 2 km van Markelo, waar onder andere 2 supermarkten, restaurants en scholen te vinden zijn. Deventer en Hengelo zijn bereikbaar in iets meer dan 20 autominuten. 

Op het perceel mag een nog nader af te stemmen kwalitatief hoogwaardige woning gebouwd worden met een inhoud van maximaal 900m3, dan wel een woning van 750 m3 met een bijgebouw van 150 m2. Het biedt alle mogelijkheden en ruimte om invulling te geven aan specifieke woonwensen. Er is geen verplichting ten aanzien van een architect en aannemer. Zowel glasvezel als drukriool zijn aanwezig. De gas- en elektriciteitsvoorzieningen worden aangepast, waardoor er tijdelijk een propaangastank is geplaatst. Op kavel 1 wordt een kwalitatief hoogwaardige schuurwoning gerealiseerd waardoor het geheel kwalitatief een impuls krijgt. Het bestemmingsplan en het erfinrichtingsplan kunt u opvragen bij de makelaar. 

Op het naast gelegen oorspronkelijke erf zal, met de teruggevonden bouwtekeningen de ook voor Markelo vrij unieke dwarsritschuur, in oude luister hersteld worden en tot woning getransformeerd worden. Verdere opstallen worden gesloopt c.q. vernieuwd. In het erfinrichtingsplan is een aanzet gegeven. De komende tijd zal dit erf binnen de gestelde kwalitatieve bepalingen verder ontwikkeld worden. 

Indien koper zelf de rood voor rood rechten inbrengt kan dit in mindering worden gebracht op de koopsom. 

Vraagprijs nieuwbouwkavel € 350.000,-- k.k. 

De bovenstaande informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Minimum prijs
€1.100
Maximum prijs
€1.100
Minimum oppervlakte
350.000㎡
Maximum oppervlakte
350.000㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Leusmanweg 14
Markelo
Overijssel

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen