Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april 2024 bent u tussen 11.00 - 15.00 uur van harte welkom om deze bouwkavel zonder afspraak te komen bezichtigen! 

Je eigen vrijstaande droomwoning bouwen (letterlijk) midden in het groene polderlandschap op een perceel van 1340m²! Hoe fantastisch is het om heerlijk te wonen en te leven, in een vrijstaand woonhuis die je naar eigen wens kunt ontwerpen en dat met een prachtig vrij uitzicht! 

De bouwkavel is gelegen aan de Oudelandseweg in Ouderkerk aan den IJssel, een landelijke rustige weg op circa 1 kilometer afstand van de N210 (met bushalte) richting Rotterdam en Utrecht. De dorpskern met diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportverenigingen liggen op korte afstand met de auto, Rotterdam en Gouda zijn met de auto met 25 minuten te bereiken. De kavel is bereikbaar via een eigen toegangsweg vanaf de Oudelandseweg. 

Al met al is dit een mooie kans om je eigen droomhuis op een unieke locatie te bouwen! 

Bestemmingsplan 
De kavel is voorzien van de bestemming wonen, waardoor u na verlening van de omgevingsvergunning direct kunt starten met de bouw van uw droomhuis. 
De inhoud van de woning mag maximaal 650m³ bedragen met een goothoogte van 4 meter en een bouwhoogte van 9 meter, waarbij een bijgebouw van 75m² gerealiseerd mag worden. Indien gewenst kan het bouwwerk worden vergroot met een kelder of een vergunningsvrij bouwwerk. 
Genoeg mogelijkheden om uw eigen droomwoning te realiseren! 
De vigerende bestemmingsplanregels kunt u vinden via het omgevingsloket van de overheid. 

Nuts aansluitingen 
Doordat er op de huidige bouwkavel een chalet staat zijn de nutsvoorzieningen en riolering aanwezig. 

Bouwstijlen 
De bouwstijl is vrij, mits voldaan wordt aan de eisen van de Welstandscommissie en het bepaalde in het Bestemmingsplan. Koper is geheel vrij om zelf te kiezen voor een architect en aannemer. 

Verkoop bij inschrijving en voorwaarden 
De verkoop van deze kavel zal geschieden op basis van inschrijving. Deze inschrijving zal sluiten op d.d. 22 april om 13:00 uur. Verkoper behoud zich ten alle tijden het ‘recht van gunning’. 

De koopsom van deze kavel is op basis van kosten koper. De overdrachtsbelasting komt voor rekening van de koper. 

De kavel dient notarieel overgedragen te worden bij notariskantoor Lint Notarissen in Bergambacht (notaris benoemd in dit project). 

De kavel wordt overgedragen in de huidige staat (met chalet en schuur).

Minimum prijs
€525.000
Maximum prijs
€525.000
Minimum oppervlakte
1.340㎡
Maximum oppervlakte
1.340㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Ouderlandseweg 19a
Ouderkerk aan den IJssel
Zuid-Holland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen